Att inte vara riktigt färdig.

Det fanns visst lite vinter kvar i Februari ändå.
Ute ligger frost på staketet som ett tunt täcke av envishet, luftvärmepumpen låter som en drake i vardagsrummet och jag är inte på humör. Inte flickorna heller; de ligger som salukikringlor på fårskinnsfällarna och suckar svårmodigt. Vi hade nog alla förväntat oss dagar av vår och plusgrader nu.

Den enda som är på humör är silkesapan. Han låter sina hääääää!, ler sitt tandlösa, dreglande leende och försöker med gott mod och en smula våld peta in tre fingrar i min ena näsborre.

Älskade, älskade unge.

Rekommenderade inlägg

25 kommentarer till “Att inte vara riktigt färdig.

 1. hundra meter höga snövallar, vardagsrumskaos med typ åttio par pjäxor och skidgrejer som ska rymmas nånstans, klädångest inför kvällens program och 3.5 timmars sömn i ryggan. Tjoho. Men solen skiner iallafall lite milt sådär.

 2. Molly tröttnade på sin svårmodiga moder. Kröp ned bredvid mig i sängen och kramades länge länge. Sedan frågade hon om jag ville fläta hennes hår och vem säger nej till det. Upp och hoppade och så var man tillbaka till verkligheten.

 3. Blir bara så varm i hela kroppen när jag ser dom fina bilderna på ihopsnurrad vovve på lurvig gosig päls i en härlig mysinbjudande soffa..
  Här drar det kallt idag och snön når mej till midjan om jag skulle få för mig att springa rätt ut i trädgår`n idag (inte så lockande, så det struntar jag i) men ähh snart..snaart är det påsk och VÅR!!

 4. Är inte heller alls på humör idag…riktig tråkmåndag. Har lust att be alla kunder återkomma en annan dag. Nästan så att jag önskar att jag hade ett riktigt kontorsråttejobb där jag kunde gå in på rummet klockan 8 och stiga ut klockan 17 utan att behöva prata med någon 🙂

 5. Jag hade gärna legat precis som flickorna gör 🙂 det ser väldigt mysigt ut! Här är det oxå snö, inte alls kul. Enligt dmi ska det bli 10 plus imorgon, håller alla tummar och tår på att det blir så.
  Ha en skön måndag och hoppas att humöret blir bättre under dagen :D.

 6. Tänk så härligt när våren är här, fast jag ska väl inte klaga. Här i Skåne har vi plus grader iallafall och det luktar ”lite,lite” vår om man anstränger sig.

 7. Alltså. Jag måste bara säga att era vackra hundar är helt bedårande att se på. Och att höra om. Lovely pics. Silkesapan för sin del, han är ju världsfin han också. Så klart. Våren den kommer… snart. Mycket snart.

  Kram till dig fina Emma!

 8. Visst blir man trött av gråvädret! Men bebisar förgyller ju såklart dagen ändå 🙂 Min tog dock inte natt förrän klockan var efter 4, så här är vi sega som sjutton idag.

 9. Gick vädret tillbaka två månader idag eller??..Inte vill jag ha blaskiga snödroppar på nästippen..Nää…
  Jag gick resolut hem tidigare från jobb..Det är jag värd en dag som denna..fniss….:)))))

 10. Här är det också kringelposition som gäller för hunden varierat på renskinnet, lammskinnet och favoritkudden. Och jag suckar över snöflingorna som faller. Som tur är har man sin älskade, älskade unge 🙂

 11. Att hundar kan bli så…….platta……..de smälter nära nog ihop med sina plädar och fårskinn 🙂

  I mitt nästa liv skulle jag kunna tänka mig att ha det som Tant och Tooka :-)))

 12. Hej Emma, jag måste bara få fråga om den underbara skålen på bordet ditt. Man skymtar den på första fotot. Vet du vart jag kan finns en sådan eller märke på den typ? Kramar från mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *