Att starta sin måndag.

Ja, nu äter jag ju inte riktigt en lika flådig frukost idag. Tyvärr. Lite frukostpannacotta har jag ju förstått är mer eller mindre ett måste för att starta dagen på bästa sätt.
Istället käkar jag mackor och betalar räkningar.

Jorå.

Lyxpyx.

Rekommenderade inlägg

19 kommentarer till “Att starta sin måndag.

 1. Varför kan inte måndagar vara lika lyxiga som söndagar? Hm, ska nog börja införa lyxmåndag tror jag. Om jag fick frukostpannacotta på en måndag så är jag rätt säker på att veckan skulle fortsätta i lika lysande anda…

 2. Startade min måndag med grav snöskottning efter en vecka på sportlov. Bilen helt insnöad och det har ju kommit typ en halv meter snö här. Fattigmansdetox i form av fil och frön. Vågar inte ta på mig jeansen, en italienvecka ger lite mer former liksom …
  Jag gillar vardagen, det är skönt att vara hemma.

 3. Någon dag måste jag prova på Berns after noon tea! Det sägs vara underbart – och det ser ju lovande ut efter vad du fotat från deras frukost… mmm….

 4. WOW, jag trodde bilderna var tagna hemma hos dig, tänkte just vilken
  fantastiskt hem bönan har…hehe

  Käka mackor och betala räkningar är ju inte heller helt fel!

 5. Alltså, jag ska ju alltid vara lite speciell… Så jag slog till med att stiga upp klockan tjugo i fyra imorse, joggade klockan kvart i fem och sen käkade jag frukost. Allt för att skrämma bort migränen, och det verkar jag ha lyckats med?

  Allt detta hade jag med glädje bytt bort mot en pannacotta och hotellfrukost ;-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *