Att ladda för kvällen.


Det blev vår igen!
Jag har kunnat ha dörren öppen mest hela dagen, och Tooka har suttit nöjd i solen och kisat ut över åkrarna utan att fruset dra in svansen mellan benen en enda gång. Själv? Själv tittar jag på sånt här och blir aningen orolig. Det lär ju vara mer än bara le waka waka som kommer skaka om jag försöker mig på det där.

För att uttrycka det milt.

#aulabävning

Rekommenderade inlägg

40 kommentarer till “Att ladda för kvällen.

 1. *skratt* Ja, tittar du på det där är det inte konstigt att du får lite ångest inför vad som komma skall. De ser inte ut att ha några som helst leder. Det har jag. Märktes tydligt när jag dansade afro. Mest leder faktiskt och väldigt lite av det andra. Men urkul är det! 🙂

  1. Eller ja… Det andra har jag också förstås. Det där som fladdrar runt, menar jag. Det fladdrar utan att man kan lösgöra lederna liksom….

 2. Ja det gäller verkligen att kunna skaka rumpan! 😉 Men det ser verkligen roligt ut! Jag kan förstå att man behöver en handduk. Ha det så kul ikväll!

 3. Lycka till! Håll blicken rakt fram…. alltså titta inte på varandra!!! 🙂

  Vilken liten gullunge du har. Supersöt!

  Hur gick det med tävlingen av halsbandet?

  // Pia

 4. *slår upp hakan på sin plats igen* My god! Kan man göra sådär?? Om jag skulle försöka mej på det så hade jag nog startat en mindre jordbävning.. typ. Hur skakar man rumpa så att det knappt märks av på resten av kroppen??!! O____o Om du får ngt svar på det ikväll så kan du väl göra ett inlägg om det.. *är fortfarande i chock*

  Jag tror den mesta träningsvärken från er kväll kommer sitta i skrattmusklerna.. 😀
  Ha det så himla roligt!!

 5. Jäklar vad många kroppsdelar man kan röra på samtidigt! Och tänk i så många vinklar man kan filma en rumpa!

 6. Det är bara att gratulera och önska lycka till! 😉

  Själv inser jag mina begränsningar innan jag ens försökt. Jag skulle antagligen se ut som ett kylskåp med ADHD eller nå´t !? *fniss*

 7. Snälla, ni kan filma en liten snutt och lägga ut den här på bloggen 🙂 🙂 Jag tror många vill se filmen 🙂
  Det måste ju vara obetalbart att se!

  Ha det så kul! Fin bild på silkesapan!

 8. Så kommer man hem efter en låååång dag, landar i din blogg och så måste jag trycka på länken. Men herregud! Jag tittade och tittade på dessa rumpor som skakade och skakade och sen såg jag dig och Svåra Lena framför mig i en lada. Där ni lite lätt skakar på era rumpor, men det bästa var ändå när kvinnan i turkost skakar loss på båten och sen går ner och kör någon juck/skak mot båten! Fantastiskt!
  Jag hoppas så innerligt att film på er kväll läggs upp!
  Lycka till!

 9. Åh, Emma om det är ett bra afro-pass behöver du inte vara orolig. Det är fantastiskt bra träning, och såå skoj. Och ja – man svettas, som in i! Men det är väl ändå meningen med träning tycker jag. 🙂

  Ser fram emot att läsa hur det gick!!

 10. Hahaha, jag har dansat afro en gång. Då var jag i åttonde månaden och gjorde alltså alla rörelser en bit ”längre upp” så att säga. Fick sova på en vetevärmare i tre dagar efter det… och jodå, det finns på film, eftersom det var på en möhippa…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *