Att inte ens veta vad man ska skriva.

Alltså, tjejer…
Jag tror att jag är en smula död nu.

Fy helvete vad jobbigt det var!

In kommer jag och Svåra Lena och är de enda av totalt fyra personer som ska skaka rumpa ihop med hjälp av en a) supergullig tjej som så att säga ”har rytmen i blodet” och b) en påpälsad man från Senegal som har ett av de vitaste leenden jag sett och som daskar sin trumma med stor iver.

Hur det gick? Åt helvete.

Jag fick blodsmak i munnen redan under uppvärmningen. Alltså seriöst. Jag är inte i bra form. Senegal-mannen flinade så stort under hela passet att jag är hundra på att hans stamdans som vi tydligen försökte oss på inte alls var en riktig stamdans utan modifierad och att vi egentligen dansade ”din syster är en svettig get” och andra obsceniteter. Den söta passledartjejen berättade att det minsann var bra för skelettet att stampa, varpå jag säger skit i skelettet, vi är här för att bli tighta vilket faller helt platt hos alla förutom Svåra Lena – men jag är duktig och stampar på så kraftigt att jag numera sportar en saftig blåsa på vänster stortå. (Det är den jag visar i bild för övrigt. Jag gör inte den posen för att demonstrera hur oerhört vig jag är.)

Ja, vad säger man?

Hysteriskt roligt var det. Hysteriskt. Men jag är knappast en kvinna man tar med hem och visar stammen i Mombasa, det får vi nog konstatera. Och jag är på tok för svensk för att må riktigt bra av att i slutet av passet stå i en ring och leda frigörande dans – det kan ha varit det mest obekväma jag gjort sen skrattyogan jag gick på 2001. Och jag måste lära mig att alla inte tycker att jag är rolig, och att jag nog inte ska säga till den trevliga femtioåriga damen som försynt berättade att hon gick hos sjukgymnast att honom skulle jag nog få besöka imorgon. Sånt skojar man tydligen inte om när man står barfota i ett illa ventilerat bygge på en åker. Såklart.

Men förutom det? Ja. Det här gör vi om nästa vecka, tycker jag.
Snart har jag min egna youtube-video.

28 kommentarer till “Att inte ens veta vad man ska skriva.

 1. HAHAHAHAHA!!

  Själv har jag precis varit på nån styrkestep extra lång (borde läst passbeskrivnigen innan) och kommer förmodligen inte kunna gå imorgon.

  Men det du gjort lät ju snäppet…intressantare… 🙂 Det var inte sp mycket skaka rumpa på mitt pass, mer skaka ben men det var ju inte meningen (att benen skulle skaka alltså)

 2. HA HA HA!!! Märker att afron jag går på är en väldigt modifierad variant. Ingen frigörande dans där inte. Men mycket coola kvinnor och roliga rörelser!

  Kul att du ger det en chans till!

  KRAM

 3. Oh, hade velat se, eller ännu hellre stampa och skaka rumpa med er 🙂
  Var ni på afrodans..?! 🙂

  Testat det på en yogafestival, vi dansade ute i typ 26 graders värme.. underbart och shaka loss 🙂

  Tess

 4. Haha, låter som de var jätteroligt!
  Har läst din blogg ren en längre tid, men är ganska dålig på at kommentera. Har ni haft eller kommer ni att ha dop åt silkesapan? Mina apa blev döpt för en vecka sen, o fyller 3 månader på torsda..
  Sköt om er o fortsätt med din härliga blogg!

 5. Fy vad kul! Själv har jag börjat på mammagympa. Vår ledare har humor för första låten hon brassar på börjar med ”I´m feeling sexy and free”- till nyförlösta mammor?! Absolut humor!
  Njut imorgon av träningvärk, det är så gött! Kram

 6. Hej Emma!!!

  Läste i em att ni skulle dit!! Jag hade själv tänkt åka dit i dag, då jag går hos en av sjukgymnasterna där!! Missade tyvärr passet ikväll då jag var på stranden i nästan två timmar istället, med min vovve och en kompis vovve, båda labbar!! Det var superskönt och mysigt, men nästa vecka joinar jag nog er och testar afron!!! Kram Lisa S i H viken

 7. Härligt, det är ju konstigt att du fått blåsor under fötterna, jag har i alla fall sett en video du lagt ut där du skakar rumpan – 🙂 🙂
  Kram på dig – du är så skön!

 8. Åh, Emma jag skrattar så jag kissar på mig! Har blivit beroende av din blogg. Vilken glädjespridare du är! Tack för att du förgyller min vardag!

 9. Nu vet jag precis vad jag ska kontra med att tvinga med mig min sambo på när han vill ha med mig på någon av sina konstiga aktiviteter. Nåt mer obehagligt än detta för honom kan jag inte tänka mig. Jag kan riktigt se honom rysa redan när jag säger det. Min sambo ryser och åmar sig bara någon får feeling och sjunger med lite för mycket inlevelse på Skansen eller i Så ska det låta, så det här är kraftig ammunition när jag inte vill med på vattenskotertur längs Göta kanal eller andra galna idéer om semester osv som han kommer dragande med.
  Tack för tipset och ett riktigt gott garv!!!

  Kram Lotta

 10. Sitter på happy hour i Thailand och asgarvar. Fram kommer en söt liten thailändare och ler lite och säger, åhhhh yu so happy tuday. Jag svarar, yes me happy reading funny girl. Hon log lite och gick. Hmmmm, hur blev det där??
  You funny girl Emma, I love you long time….

 11. Hahaha, vad jag känner igen mig, jag har varit bara en gång i en ”prova-på”lektion för två år sedan, jag har aldrig skrattat så mycket på sånt som där. Jag har lite svårt med koordinationen och hängde inte alls hela tiden med. Tyvärr trodde en 70+ äldre dam att jag var ledaren av kursen och gjorde precis så tokig som jag. Tills hon fattade och då fick jag en ”rejäl” utskällning av henne att jag gjorde fel, hahaha bara när jag tänker på det.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg