Att ha en spännande onsdag.


Idag är en dag då det händer saker.
Jag ska in till stan och urbanisera mig en aning; först blir det kramkalas på kontoret, lunch med min chef (ja, konstigt nog, nån är the boss of me) och sen ska jag ta ett möte angående det-där-jag-ännu-inte-kan-berätta-men-som-kommer-få-er-att-skratta-tills-ni-dör-litegrann. Ho, ho, ho. Spänningen stiger.

Och just ja! Skottår! Hem och fria med er, tjejer. Jag kan hjälpa till med planeringen av bröllopet sen, nemas problemas.

Och nu har jag fått vinnaren av ICON-halsbandet. Grattis Adela!

32 kommentarer till “Att ha en spännande onsdag.

 1. Vad kul, det låter som en trevlig dag, ska bli spännande att höra när du väl bestämmer dig för att berätta om ditt projekt:)! Och vad söt han är din lilla silkesapa, fina fina han!:)

 2. Verkligen en jättego apa, supergo! Inte alls som dem jag träffat på tiden, de har tvärtom varit rätt ogulliga. Hursomhelst: Berätta då!!! Blir galen! Typ snart!

 3. Men lilla blåöga då <3 Vilken lycka att ha dig som bröllopsfixare, så som du lyckas skapa magi här och där och i vardagen i övrigt! 🙂

 4. Oh! 🙂 Behöver få- skratta-så -man- tror-man-dör-litegrann!

  Kom igen Emma!

  Hade mysdag med vinlunch och shopping igår på stan, så skönt för en mamma och få en heldag för sig själv 🙂

  Onsdags-kram-på-dig!

  Tess

 5. Är lyckligt gift sen 26 år tillbaka….isomras då vi hade silverbröllop och ställt till med fest överraskade vi alla med att fönya våra löften…det häftigaste jag gjort och jag va sååå nervös…nu va det ju verkligen på riktigt…(kan tilläggas att jag trodde att det bara va gammfolk som hade silver bröllop…tills jag kom på att nu va vi där….gifter man sig vid 22 års ålder så…..första gången alltså..nu 47..kram på dig idag.

 6. Men TACK snälla bästa Emma!! Wiiee…så lycklig jag blir! Underbaraste halsbandet, kan man ha sån tur?!;) Å din lilla GODING är så unbelievably cute! Vilket charmtroll!

  Kramar i massor!
  Adela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg