Att känna sig som en hemlig agent.

Den här stilige karlsloken är min chef Björn.
Honom träffade jag på lunch idag för att prata om framtiden och annat sånt som är bra att göra ibland när man är mammaledig. Som sagt, det är sjukt svårt att tänka sig att jag har en chef. Jag är inte världens lättaste att ha som anställd om vi säger så. Särskilt inte med tanke på att jag tenderar att tycka att alla är puckon och att jag gör allt så vansinnigt mycket bättre själv, men Björn har lärt sig hantera mig riktigt bra.

Idag var det dock ännu svårare att tänka sig att jag har en chef med tanke på att jag har varit mammaledig och Enväldig Härskare över Min Blogg i flera månader nu, och fått härja helt fritt och gå precis hur bananas jag vill. Så under hela lunchen var jag helt rusig av frihet och kaxighet och satt och vippade på min stol och kände mig hur grym som helst. Ha! You’re not the boss of me! ville jag gasta över bordet, sådär som på film ni vet, men sen kom jag på att det är han ju visst det. Så då kom jag ner på jorden lite. Drack mitt vatten lite mer stillsamt och diskuterade framtiden och dissekerade en kycklingfilé.

Sen gick han tillbaka till kontoret och jag gick till ett annat kontor för ett möte. Superhemligt. Så hemligt att jag inte ens vågade fotografera porten jag gick in i för att ni då direkt skulle klura ut vad jag höll på med. Och det går ju inte för sig. Nej nej. Så jäkla hemlig är jag.

Känns bra, faktiskt. Lite som Greta Garbo i Ninotchka, eller så.
Fancy.

40 kommentarer till “Att känna sig som en hemlig agent.

 1. Hahahaha ja du är kul du. Snygg chef:)) Hm ja jag kan faktiskt skrika sådär till min chef spm är mannen jag är gift med hihi…Kram och silkesapan är så goooo

 2. Riktigt snygg chef med glimten i ögonen. Var hittar man en sådan. Och snart måste du fan avslöja ditt hemliga projekt för jag klarar inte av hemligheter.
  Vad jobbar du med egentligen? Haru pratat om det tidigare har jag missat det för du kom liksom in i mitt liv när du var gravidos och då var det väldigt mycket fokus på limhamnsbomber och Körberg.

 3. Åh så spännande! Jag tror att jag kanske var ute och cyklade i mina privata gissningar… 🙂 Ska bli kul att se om jag har rätt! Och vilken chef sen! Jösses! 🙂

 4. Snygg chef, inte illa…;)
  Nyfiken så man går av på mitten snart över dina hemligheter!
  Hur länge ska vi kunna hålla oss????=)

  Kram!
  Adela

 5. Hahaha….kunde allt se dig sitta där och gunga nonchalant på stolen 😉 men du…han är snygg den där chefen….Singel? Hahaha 🙂

   1. Du kan tro att jag blev paff när jag såg silkesapan och mannen din susandes ut från hm på Burlöv center idag 🙂 kul att se lite kändisar en mulen dag i Arlöv, hihi.

 6. Men å andra sidan så spelar det ju ingen roll om du inte kan hålla reda på alla detaljer om vem som är chef eller så…..för chefen brukar på ett eller annat sätt göra det ändå 😉

  Kul med hemlisar!

 7. Snygg chef! Stöpt i säljchefsmallen så det visslar om det. Nasarschäfrarna på mitt jobb är nästan i samma liga men jag ser det inte längre – de blir liksom avkönade som kollegor

  Blir så nyfiken på vad du/ni säljer för något 🙂

 8. Snygg chef!!
  Jag har en bra chef, men han är väl kke inget ögongodis, direkt…
  (Jag har av nån outgrundlig anledning lagt märke till att han har väldigt korta armar å att det lixom ser lite bakvänt ut när han lutar sig bakåt o knäpper händerna på huvudet. Å då koncentrerar jag mig på det ist för på det han säger. Inte bra.)
  Din chef ser nog så där glad ut för att han har dig som lyser upp tillvaron för honom!

  Jag skulle se exakt lika glad ut om du tog å kläckte din hemlighet ngn gång!!!! Vad det än är, så kommer jag!!!! (kommer din chef med åxå??!!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg