Att ha den finaste av kvällar.

Ikväll kom dimman, och jag smäller av vad vackert! Det är nåt särskilt med dimma och ängar och den där sista strimman av ljus på kvällarna – jag får snart-sommar-längtan och vill dra på mig en Walla och köra Mombasa-dans och allt möjligt knasigt.

För er som inte varit med från början och inte vet vad jag jobbar med – jag är försäljningsansvarig på ett börsnoterat bolag med huvudkontor här i Malmö. Våra två huvudtjänster säljer vi inte själva utan vi använder oss av återförsäljarkontor runt om i landet och det är de jag ansvarar för. Innan jag gick på mammaledighet rörde det sig om runt 5 kontor totalt  med kanske 80-100 anställda om man slog ihop allt. Jag åkte runt och höll utbildningar, hittade på kampanjer, såg till att alla skötte sig och att vi nådde våra mål/höll årsbudgeten och sådär. Och så var jag allmänt trevlig och skräckinjagande. Samtidigt.

Och Björn då?
Jodå mina damer, han är singel och i sina bästa år – så är det någon som vill starta budgivningen så varsågod! Han gillar konditorivaror, renoveringsobjekt och bra viner och kan mycket väl tänka sig att gå på dejt med nån glad typ som dig.
Hm? Ja? Var inte blyga nu. Han hade behövt nån fin i sitt liv, tycker jag.

93 kommentarer till “Att ha den finaste av kvällar.

   1. Helt perfekt! jag är 27, väldigt rolig, omtänksam, smart och snygg och definitivt bra på att dricka vin och renovera. Låter det som en match? Hur lägger man bud?

 1. Visst är det nått med dimman över de skånska fälten. kan längta efter det när jag sitter här i småland. Men vi har ju Öland, var över där en runda nu på kvällen och solnedgången över bron var inte dålig den heller. Den där chefen såg ju go ut. Synd att jag är lite för gammal och dessutom redan gift. Annars verkade våra intressen vara lika. Är ur nyfiken på vad du har i för hemligheter för dig.

  Kram Kristina

 2. Varför fanns inte internet när jag var i svängen och singel… Jisses, hade paxat honom direkt. Vi har tydligen himla lika intressen…
  1. Konditorivaror… hur gott är inte det… Har ätit så mycket att jag är ganska mjuk i kanterna och det är väl ett fint bevis på att jag inte ljuger angående att jag gillar godsakerna.
  2. Viner… himla bra om någon är bra på dessa. Trött på felköp.
  3. Renovering… Nu banne mig blir det fullpott. Jag måste renovera VARJE morgon, för att få behålla grannarna. Å att hitta någon som tycker om att jag ägnar mig åt mitt utseende och är intresserad av det ÄR VÄL TOPPEN, för Ni ska veta att det tar tid att renovera ruinerna.

  MEEEEEEEEEEEEN… sorry… någon annan får ta´n, även om han verkar vara PLING. Tycker det verkar jobbigt att byta å jag är himla nöjd med T…som är närsynt och säger varje morgon INNAN han fått på sig glasögonen att jag är JÄTTEFIN. Tror jag de, softad och med lite bakljus precis om Juliette Binoche i Hallströms film Chocolat var filmad i HELA filmen.

  Må gott

  *KRAM*

 3. ursnyggt! fotot alltså. eller ja, det var ju inte något fel på björn heller förstås! skulle duga mer än väl åt en liten finlandssvenska 😉

 4. Haha, utmärkt! Starta en egen dating sajt vetja! Vi behöver väl alla en Björn i våra liv. Som sagt, sänd honom till Stockholm! 🙂

 5. Är chefen uppdaterad på din matchmaking här? … 🙂
  Du kan skicka honom på matlagningskurs till Helsingfors, jag har förvisso mest (bara) barn på kurserna men han kan få komma och baka lite om han vill. Fast berätta inte för min man, han kunde kanske missförstå det hela.

 6. Hade jag inte varit lyckligt gift så hade jag budat direkt.
  Men om han även gillar shopping så vete fan om jag inte gör ett byte.
  Makalösa bilder. Jag börjar drömma om svunna tider och opraktiska kläder och chevalieriska (stavas säkert inte så) gentemen.

 7. Vacker bild!

  Älskar att du bjuder ut din chef till högstbjudande. Jag kanske borde göra samma sak med min underbara kollega. Han behöver också en kvinna i sitt liv. Vladi gillar kvinnor med stora sittdynor. 🙂 Han är en fin människa med samma sjuka humor som mig. Vi är rätt lika i sättet han och jag så gillar ni mig gillar ni nog Vladi också.
  Bra att du startade Emmas-dejtingsite så jag kunde kasta in Vladi. Haha

  Kram på dig vackra

  1. fråga vladi (och emma), så kan du säkert lägga in en bild på honom också…det verkar ju funka för björn menar jag 😛

 8. Magiska bilder!
  Och det här blev ju en toppenkväll…. att läsa alla datingkommentarer är jättekul! Heja Björn! Hoppas du hittar ditt livs kärlek här hos ”oss”. (För här hos Emma känner vi oss lite som oss…)

    1. haha, man kanske skulle ta och byta frikort till Emmas-chef-Björn?
     Jag menar, han gick ju definivt att vila ögonen på…

 9. Vilka underbara bilder. känns som om jag stiger in i de trolska sagornas värld.
  Ser fram emot fortsättningen på matchmakingen. Han verkar ha glimten i ögonen den där Björn.
  Själv är jag mycket nöjd med min egen mörka snygging och håller mig till hejaropen.

 10. Oj vilka bilder! Fina!
  Nu bara måste vi ju faktiskt ta och packa ihop och flytta till Skåne! Jamenar det är ju paradiset.
  Om chefen skriver jag inget som ev kan misstolkas av min make :).
  Men man kan väl instämma med alla föregående talare både i deras skrift och tankar :).

 11. Åh, hoppet ökar. Det finns alltså goda män att hitta fortfarande? Som inte är upptagna?

  Jag önskar mig någon som är generös, som bjuder på sig själv och som kan älska någon så mycket att han inte alltid måste sätta sig själv först.

  Den som har en sådan att tipsa om ska få en belöning.

   1. Åh, vad bra! En dejtingsajt vore toppen! Har fortfarande inte tittat på rätt ställe (undrar vad det är för ställen man ska leta på?) och skulle gärna vilja bli matchmakad med lämplig snygging;). Björn verkar ju vara ett toppenkap, han verkar ju både ha hjärtat på rätta stället och rätt intressen.

     1. Jag vet!
      Jag hittade min Älskling och underbare prins på Mötesplatsen.se.
      Bästa 249:- jag investerat i hela mitt liv 😉

 12. Oh maj gadd! Vilka fina bilder. Trollska och alldeles alldeles underbara. Hade platsat fint på mina något kala väggar också kan jag meddela.

  Och heeej allihop! jag läser här nästintill slaviskt men är superkass på att lämna avtryck.

  Fortsatt fin kväll!

 13. Du är sjukt kul när du skriver! Underbara bilder, där vill man bara va.. Den där Björn såg oxå lite underbar ut. Men jag var ju visst gift.. Och gravid.. Och mamma till vild tvååring. Det känns som att det är för sent att göra ett byte nu! Jag är dessutom kanske inte ett sånt hett byte för tillfället… Hoppas du hittar en pingla till honom! 🙂

 14. Om nu Björn Ska ”bloggdejta” måste vi ju få hänga med 😉
  Ska du på dejt kolla in makalöst bra make tipsen hos mig 😉

  Fantastiskt vackra bilder Emma!

  Heja, heja Björn nu ska vi minsann hitta en kvinna till dig 😀

 15. Alltså…OM jag nu inte hade mitt livs kärlek så hade Björn inte haft en chans att pipa iväg..fniss..fniss…~ Han har snälla ögon, säger en del ..hoppas jag har rätt:)
  Och du…FOTONA! ~Tar andan ur mig..Så Vackert!…. Finaste Du!

 16. *S* herregud! tror jag ramlade av stolen *S*
  Vet han om att du kör budgivning på honom?
  Haha klockrent!! det här kan bli bättre än Days of our lives 🙂
  love it!

 17. får du provision på buden på honom ;)))
  Nä men seriöst, vad är felet på godingen? Han är för fräsch för att få springa runt ensam!!! My gad what à hottie!

 18. Oj oj oj vad fina bilder du tagit. Vill man ju ha på väggen hemma. Du é toppen. Och Björn en pussgurka. Kram

 19. Alltså, jag tror jag skrattar ihjäl mig!! Kör du budgivning på din chef?! Hade jag inte redan gift mig med världens bästa Björn, som för övrigt var min chef, så hade jag slagit till! Men det är för sent nu ;-). Men se för guds skull till att hålla oss uppdaterade.

  Förresten, what´s the catch? Vad är det för allvarligt fel på honom?

 20. Jag kan skrapa ihop en ansenlig mängd tänkbara kandidater goa tjejer som skulle kunna tänka sig att dejta din chef:) Kan han tänka sig 20-åringar? Eller kanske en 52 åring?

  Själv har jag mitt på det torra, men en sån snygging skulle i o för sig bara kunna sitta på mitt jobb på en stol och se söt ut, så skulle vi jobba sååååå mycket bättre!

  Och jag känner nu att jag inte har många timmar på mig att leta upp lämplig kandidat…
  Vi tjejer ”får” väl bara fria i några timmar till;)

  Kram Susanne

 21. Magiska bilder, Emma. 🙂 Om Björn vill ha en riktig spännande utmaning så får han gärna träffa en fembarnsmamma som mig. 😉 Med världens sötaste hund dessutom. Jag äter gärna bakverk och renoverar för jämnan, men det där med viner – ja, det går tyvärr bort för mig.
  Men jag söker en man med egna intressen, så jag kan absolut för det leendet tänka mig vara flexibel. 🙂

 22. Vilken härlig egoboost Björn kommer få när han läser alla kommentarer om vilken snygging han är 🙂 Detta var ett smart sätt att smöra lite för chefen Emma 😉

  Förresten så var jag hos Böddi idag och blev tjusig! 🙂

  kram /iris

 23. Hahahaha, jag var tydligen inte först nä 😉
  Fast jag tror ju i och för sig att vi skulle matcha i alla fall när det kommer till bakverken. Han får hemskt gärna äta upp mina nämligen (inte jätteförtjust efter att ha jobbat på konditori!) Renovering däremot, kulturvårdare som man är så..
  Ja ja, oh well.. Ett annat liv kanske 😉

 24. Hahahahah.. Underbart.. den här bloggen blir bara bättre och bättre! Vilket utbud:).

  Men jag vet inte.. det här med att renovera.. inte riktigt min grej.. men jag tittar gärna på, dricker vin och kommer med glada tillrop.. Duger d?:)

 25. Fi fan du e så underbar! Hade jag vart singel så hade han vart en kandidat 😉 haha skämt å sido!!! <3 jag garvar så jag gråter åt dina inlägg ikväll, nån flaska vin å jag berättar fint om Emma the girl !!! Kram

 26. Hej!
  Mitt första besök här. Björn är en riktig goding. Är han lika fin på insidan?
  Jag är en ensam mamma till tre grabbar från Västkusten.
  Han får mer än gärna dejta mig 😉
  Läs gärna min hysteriska blogg- Mommy Lonely.

  Fantastiska bilder du tar!

 27. HAHA! Jag som tänkte kommentera de vackra bilderna och dimman.. men nu kom jag helt av mig då du budar ut din chef 😀 haha! Du är för skön!

 28. Underbart roande läsning!! Haaaa jag har hur kul som helst när jag läser detta, vilken briljant idé att buda ut sin chef!=) Ja jösses vilken goding! Tycker han ska besöka Polisen i Småland så ska vi ta VÄL hand om honom….här är vi många fina queens i blåa uniformer!;D

  Kram till dig & dina Björnar ( Ranelid o snyggingen);)

 29. Ha ha ha, jag skulle precis skriva de vackraste superlativ om dina bilder, Emma, men kommentarstråden fick mig att skratta, le och alldeles komma av mig… Underbart att du budar ut din chef på bloggen, han lär inte sakna intressenter. 🙂

  Underbara du! Kram Jes

 30. Visst vet ni att det är helt lagligt för oss upptagna ”gammlingar” att titta HUR mycket vi vill…se men inte röra…förövrigt Emma så önskar jag att vi,när det begav sig, också hade varit kloka nog att ha en onsdag som ni….båda hemma.För oss rådde nåt annat och det gav också mycket spännande….med en man som egenföretagare och med hela världen som arbetsfält..ja du fattar va=)tiderna förändras..vissa saker till det bättre men jag är ändå tacksam över det vi fick ihop..vi är en väldigt sammansvetsad familj med fyra väldigt starka viljor..alla är i behov av egen tid(det är nog därför vi fick det till att funka)båda ”barna” kan prata med oss båda om allt och nu ska vi bygga tre generationshus tillsammans…sonens idè…jättespännande…..Men något lite i mig kan ändå önska att jag haft dina onsdagar……………

 31. Vilka magiska bilder Emma! Kan inte du göra ett inlägg där du berättar lite om dina vackra foton? Hur du har gjort? Hur de är redigerade (om de ens är redigerade)? Please???

 32. Oj, sitter och funderar på om Björn läset detta och om han gör det vilken ego boost det måste vara då!!!! Hahahha, den här var nog den bästa, tack Emma.

 33. Åh vad fina bilder! Det som slår mig är att landskapet ser ganska annorlunda ut jämfört med här upp i norr (föruton snömängden). Det är helt andra träd och flackare, jättefint!

 34. Hm. Jag är för all del singel, bakar fruktanslöst goda kakor, har läst vinkunskap och är renoverings/byggnadsvårds-nörd (hus är min akilleshäl, hade man kunnat samla på dem så hade jag gjort det, älskar hus!) men jag är också arbetslös och jag bjuder hellre ut mina fantastiska medarbetarkunskaper istället (jag är sjukt bra, jag lovar!). Han behöver ingen assistent eller så? Jag menar, har han lät sig hantera dig borde han klara av att hantera mig. Tänkte jag.

  Om inte annat kan jag ju alltid pigga upp tråkiga måndagsförmiddagar med goda kakor!

 35. Underbara bilder!! & bra med en re-cap för oss som hittat hit på senare tid. Jag undrade just vad du arbetade med, intressant!
  Ha en fin kväll.
  Ulrika

 36. Har du satt något utgångspris?
  Jag får se över min situation hemma och känna efter om det behövs ett byte. 12000-milaservicen är gjord på min så han är i så gott som nyskick. Kanske kan behöva vissa modifikationer men det beror på hur kräsen mottagaren är. 😉

 37. Nämen, här hittar man en blogg(kommer ej ihåg hur) OCH en snygg sigelkarl!!! What are the odds;-)

  Singel 39 åring från Götet med kolonistuga ( som ej behöver renovering men okejjjråååå kan väl hitta på något att renovera kanske, annars kan man få fixa i trädgården, älskar tryffelolja/salami/ allt m tryffel faktiskt…Rolig, snäll, lite söt oxå, älskar hundar, pensionärer och att laga mat….Så Björn du får gärna ringa när du är i Götet så tar vi några glas vin på Björns Bar 🙂 (som förövrigt är helt magiskt bra ställe!!!!)

 38. Fick precis värsta bästa idén!!
  Emma, du fixar ett trevligt ställe där alla vi Björnförtjusta, halvt drägglande brudar träffas, så kan snyggingen få lov att köra lite ensam speed-dejting på oss!

  Det blir ju för fasiken regionens bästa singlar han kan välja och vraka i mellan!

 39. Jag är helt förälskad i dom där korten, jag vill ha dom uppsatt på varenda vägg jag har hemma! Så duktig du är på att fota! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg