Att vara lite fel på dagarna.

Det känns som måndag idag. Och som om jag glömt något, något sådär semiviktigt. Så jag går runt här hemma i raggsockor och ansiktsmask och klänning och muttrar för mig själv vad är det du har glömt? och knackar pekfingret i pannan. Vi får se om jag kommer på det. Eller så har jag inte glömt nånting, och då blir det såklart svårt att komma på.

Idag ska jag vara lattemamma och träffa den här tjejen som jag inte sett på vad som känns som en miljon år, minst, och vi ska Espresso House-fika med våra bäbisar och hamna i kvinnofällan och allt det där min BM varnade för. Men först måste jag skaka fram lite frukost, skölja av ansiktsmasken som nog suttit i 40 minuter nu, och försöka komma på vad tusan det är jag har glömt.

Rekommenderade inlägg

21 kommentarer till “Att vara lite fel på dagarna.

 1. BVC? Känns som om det är det du brukar glömma 😉

  Kvinnofällan ja… den sitter jag fast i och trivs faktiskt ganska bra med det 🙂
  Och fika kan väl aldrig vara fel..? Ha en bra dag!

 2. Äh, kvinnofälla my ass :). Det är bara de som öööönskar att de fick spendera dagen med sina girlies, njuta av en massa koffin och fika å snusa bebisnacke som kallar det så.

  Jag är lattemamma and I´m proud of it :D!

  KRAM

  1. Håller så med! (och jag tycker nog allt att tanten verkar lite bitter minsann… bry dig inte om henne!)

 3. Bvctanten ja, hon verkar lite bitter? 😉 Med ditt tempo så har du snart sprungit av dig extrakilona. Då kan du komma dit med en latte och en limhamnsbomb till henne!
  och att glömma… det är min favorithobby just nu 🙂

 4. Riktigt jobbig känsla.. Samma sak med att inte komma på vad någon heter. Kan grubbla i evigheter tills jag kommer på det.

  Ha en bra kvinnofälladag 😉 Kram

 5. Svårt att vara lattemamma här ute på bonnvischan.. Dessutom tål inte bäban kaffe. men jag dricker sjukt mycket te och hänger vid köksbordet med de som kan tänkas vilja vara med och är lediga! Bästa tiden i livet skulle jag säga! (Att vara hemma med bebis)

 6. Det är bra ni gynnar gamla goa Espresso House. Gick förbi det på stationen i tisdags vid lunch (bredivd Starbucks), lite folk och de hade alla sina mackor kvar i sin monter….

 7. Som att vakna med en konstig känsla som inte går att ta på – och som bottnar sig i något suspekt man drömt men som man inte minns.

 8. Åh vad jag känner igen mig! Sedan Mini föddes (på söndag 1 år sedan…) har jag haft noll koll på vilken veckodag det är och haft en ständig frustration över att jag har glömt något. 🙂 Min hjärna verkade försvinna i samband med graviditeten. Undrar om den kommer tillbaka?! Jag saknar den…

  Vilken underbar bild på Leo! Superduperfina killen.

 9. jag har sagt det förr och jag säger det igen; inkluderar en aktivitet kaffe kan det ALDRIG vara fel. Säg det till bvctanten. Hon har nog bara glömt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.