Att knappt tro att det är fredag.

Men hur blev det fredag?! Det här är ju galet. Jag är bara en mental hårsmån ifrån att börja använda kjol med resårband i midjan och nypa folk i kinderna och berätta om hur mycket bättre det var förr i tiden. M-hm.

Och i helgen är det Hem&Villa-mässa! Yay! Så om mannen (som har beredskapsjour) inte bli inkallad ser jag fram emot att släntra runt där i timmar och sucka åt saker jag får för mig vore hur bra som helst här hemma. Såna mässor brukar dock alltid bara sluta med att jag kommer hem med en överväldigande känsla av att bygga nytt, med en massa fancy förvaringsutrymmen och en ovanvåning utan snedtak (så att man kunde få skaffa sig en sånhär, ååååh) och en massa andra mindre kostnadseffektiva idéer.

Slutsatsen?
Att Hem&Villa-mässor är livsfarliga, men att det är en njutningsfull livsfara.
Lite som glass, faktiskt.


Kolla, kolla har ni sett vad som har kommit in?! Moahahaha. Jag såg det sent men jag hann knipa mig ett par. Åh, denna materiella, ogravida lycka!

20 kommentarer till “Att knappt tro att det är fredag.

  1. Gaah, jag måste nog köpa ett par såna jeans snart, ser ju så himla sköna ut. Ska man gå på smal om man har medium i vanliga fall eller hur var det?

    Hem&Villa mässa minsann, ja det är perfekta tillfällen att gå och drömma och fantisera om nya lösningar hemma. Men nog tycker jag att sänggaveln som ni har nu, är snyggare än den du visar här, men så är ju jag svag för trä också.

    Ha en fin dag!

  2. Likväl som det är livsfarligt att läsa bloggar och följa länkar och hitta grejer som man bara MÅSTE ha. Inte går att leva utan. Kanske ska klippa sitt VISA och leva på några hundra i kontanter bara??

  3. Ja de där mässorna är livsfarliga. Sitter just nu i startgroparna för att åka dit.
    Ngt nytt hus lär det inte bli för jag har liksom inte så många valmöjligheter då mannen min säljer hus och inte kommer acceptera ngt från de representerade husföretagen ;-)…..Men jag lär nog ändå hitta annat som det står ”VILL HA” på.

  4. Till mässan bär det för mig också på lördag, och jag håller med – livsfarligt! Men å så härligt! 🙂 Själv brukar jag fastna i trädgårdsdelen och botanisera bland alla lökar, blommor och andra roliga saker. Här ska det trädgårdas!

  5. Instämmer vet heller hur det mitt-i-allt-blev-fredag?
    Men ganska bra dag trots allt, eller hur?

    Ha det så skoj på mässan.

  6. Finns det kanske någon gräns för hur många par byxor med looose fit man får ha? eller häng i grenen? eller Please överhuvudtaget… Funderar på ett par jeans ändå, ja menar ett par till?!! det är väl inte hela världen 🙂

    Tack för inspirationen Emma!

  7. Håller med! Hem och Villa-mässor kan bli dyrköpt nöje. Men alltid nöje. För mig, inte alltid för maken…. 🙂
    Kramar

  8. jag älskar när du får sådana idéer (älskar när du hade skåp-perioden), så jag kan liknas vid djävulen som sitter på din axel o säger ”vadå, en vägg kan man alltid riva…”

  9. Hem&Villa-mässor är verkligen förenat med livsfara (inredningsbloggar och inredningstidningar likaså) särskilt i kombination med en understimulerad hjärna som varit hemma från jobbet för mycket på sistone…
    Men glass? Sitter och funderar på varför glass är förenat med livsfara?
    Äsch, jag kommer inte på…
    Kram kram
    Malin

  10. Åh, jag vill gå på trädgårdsmässa nästa helg men firar födelsedag då så det hinns inte med… och jag kan inte ta ledigt en dag från jobbet för det eftersom projektet är i slutfas nu.
    Så jag håller tummarna för att du ska komma iväg och njuta lite åt mig också. Bilder kanske?

  11. nu vill jag inte låta som ”bror duktig” men en sån sänggavel kan man bygga själv. De gjorde vi. Köp en träskiva. Sen köpte vi två billiga täcken från ikea, ett tyg som va snyggt och så gick vi lös med häftpistolen 🙂 klart!
    Man kan säkert gå lös med nit-pistolen fär att få till knapparna. Så kan ni ju skräddarsy storleken så den förhoppningsvis passar snedtaket.

    Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg