Att hålla sina inspiratörer nära.


Och så blev det Alla-Hemma-onsdag igen, och jag sitter i soffan och blir serverad stekt bacon med flingsalt medan Silkesapan beundrar sig själv i en babyspegel och flickorna stirrar ömsom efter katten ömsom efter mina baconbitar. Allt är alltså precis så som det ska vara.

Jag var ute och träffade en av mina inspiratörer igår; en man med pianofingrar och välstrukna skjortor – en sån som tänker precis som jag gör men annorlunda ändå, och som fortfarande inte vet vad han ska bli när han blir stor trots att han varit entreprenör i en evighet. Jag blir alltid lika inspirerad av såna möten, alltid lika taggad att göra mer, göra bättre. Det är ovärderligt med såna personer. Självförbättrare. Jag vill samla dom och spara på burk.

Men nu måste jag plöja igenom huset en aning, för snart kommer den där långa mannen Peter från förra veckan förbi igen och hummar med mannen och dricker kaffe och jag är mindre sugen på att ha pyntat halva huset med Victoria’s Secrets-trullor inför hans ankomst.

15 kommentarer till “Att hålla sina inspiratörer nära.

  1. åhh låter som en perfa Onsdag helt klart,
    och om du undrar om man är galet nyfiken på vad det är du håller på med?
    Så svarar jag lätt och snabbt som ögat. JA!
    Och om du behöver nån tjej som är lika glad som dig.. som är lika glad för att chansa och satsa på något roligt och kreativt.. så bara hojta hitåt!
    Jag leter just nu efter mutt nästa steg i livet liksom. (sorry Ranelid)

    Ha en fortsatt great day!
    KRAM!

  2. Men hur söt får man vara egentligen?!? 🙂

    Underbar virvel eller lock han har där 🙂

    Håller med dig, underbara människor är underbart!! 😉

    A

  3. Jag älskar, ja verkligen ÄLSKAR när jag stöter på människor jag blir inspirerad av..SÅ mycket det ger..Jag får stjärnor i ögonen och min energinivå fylls tills bredden full..:))
    Mys på där hemma bara :))
    puss..

  4. Låter som en underbar onsdag vännen! Och det där med fuffens – det får du snart berätta innan vi spricker… 🙂

    Kram Jes ♥

  5. Emma, du fungerar som en självförbättrare för mig. Och vet du? Jag tror att du ska jobba med just det, att åka runt i landet, hålla föredrag och inspirera. Har du någonsin tänkt på det? Jag vet få kvinnor som inspirerar som du.

  6. Smart att ta bort trullorna till dess. Risk att de blir alltför avledande annars skulle jag tro.Jag undrar lite över det där med bacon och flingsalt…ser att någon mer gör det här ovanför….hur tänker du där? 🙂

  7. Jag ar lite nyfiken pa om vinnare har utsatts i logo-tavlingen…? Har jag missat det?
    Stor, mysig Onsdagskram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg