13 kommentarer till “Att ha karaktären i strumporna.

  1. Aha trodde först att det var du, men så var ICKE fallet 😉
    Schyst!
    Det tror jag faktiskt aldrig att jag sett, en vuxen man i förgglada strumpor. Det är en väldigt speciell och sällsynt art.
    Cred till den snubben.

    Hälsningar
    Yohanna

  2. När jag lämnar min lille kille på förskolan brukar en riktig kostymnisse lämna samtidigt. Och varje gång han tar av sig skorna har han på sig strumpor i alla möjliga kulörer och mönster, gärna neonfärger! Kommer på mig själv med att le varje gång jag ser honom…….

  3. haha jag köper happy socks till min man med! han gillart efter några vändor & konstigt nog kan glada strumpor öppna upp samtalsämnet med nya bekantskaper 🙂

    so happy socks for everybody!

  4. Alltså… Är detta ovanligt?

    Min sambo har bara färgglada strumpos och det är det enda han själv köper. & han älskar dem så mycket att han protesterar högt när det går hål i dem och jag vill slänga dem.

    Fast jag diskutera inte sockar med män så ofta så det är väl därför man inte har koll. Dock har jag en kompis som köper färgglada strumpor mest för att reta sin sambo, som hatar färgglada strumpor på män 🙂

    Ha en fin dag!

    /Heléne

    1. Nej 🙂 Men det gick ju inte att missa, liksom. En så stor kamera är inget man hymlar med.

  5. Älskar glada strumpor!
    Vet en som var på bröllop i somras och när brudparet knäböjde så visar det sig att brudgummen har strumpor i bröllopets färg, grön. Underbart!
    Män som vågar bära roliga strumpor får en extra stjärna av mig.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg