Att ta hand om varann.

Dom vet hur man tar hand om varann. Flickorna.
Det är därför jag är så vansinnigt glad över att ha två.

44 kommentarer till “Att ta hand om varann.

  1. Vi har tre stycken (inte salukin) och det är ett rent nöje att se hur mycket sällskap och glädje de har av varandra.

  2. Alltså dom är så underbart fina, vilka pinglor!!
    Hade inte Theodor den lille westien varit så liten (kortare ben;)) kunde han ha lagt in en stöt här,) Han fyller för övrigt 5 år i dag den lille busen;)
    Vackra bilder, så fina!!

    Kram
    Adela

  3. men kolla så söta.
    och de där nosarna …
    maj gad.
    en röd och en svart.
    och så dessa öron som är som två tofsar liksom.
    SÖTA var ordet.

    trevlig kväll.
    ulrika

  4. 🙂 Våra hundar är likadana 😀 Dom tvättar varandras öron, om jag inte har hunnit, vilket är ju behändigt när dom själv inte kan göra det 😀

  5. När vi skaffade katterna, som nu tyvärr bara är en, var det bara meningen att det skulle bli just en. Men det gick ju inte motstå uppbollarna så det blev två. Ett syskonpar. Det bästa vi har gjort. De var så ömsinta och fina mot varandra. Alltid nära. Så där som Tooka och Tant. Jag blir alldeles varm när jag ser dem.

  6. Hundar är helt underbara 🙂 Särskilt mot varandra. I alla fall när familjen är harmonisk och de får vad dem behöver. Vi har ju tre stycken… helt ljuvliga och såp söta mot varandra att det gör ont att titta!

  7. Underbara bilder! Smyger in en liten fråga… Jag delar din kärlek till gamla möbler och grejen att förvandla dem en aning. Om man vill ha en vit matt finnish, vilken färg tar du i sådana fall? Räcker det kanske med vanlig grundfärg?

  8. Mmmmmm sååå fina! De ser ut att njuta av varandras sällskap;) Har ibland tänkt en hund men varför inte två liksom… Om man nu ändå ska skaffa hund!? Är uppvuxen med hund men då med en i taget men när jag ser dina flickor… Ja då tänker jag två;) Tack för den insikten;) Kram på dig Emma!

  9. Så fina ! Mina tikar är lika goa och mysiga med varandra, medan killarna (2 st) är mest som tonårspojkar brukar vara, hund som katt som människa eller fågel ”testosteron” ter sig vad för ras det än är…

  10. Så söta de är. Nästan så jag blir sugen på att skaffa en till som sällskap åt våran vovve.
    Men sen minns jag våran flat coated retriver och rottisen (två flickor de med) som inte alls var sådär ömsinta mot varann trots att de levde med varann under många år. Det var rivialitet och morrningar för det mesta.. några gånger torkade jag blod från väggarna också, då jag inte hann gå emellan fort nog. (Vilket man inte SKA med en rottis..)
    Så jag tvekar….. 😛

    1. .. och innan nån drar förutfattade meningar om rottisar så var det retrivern som oftast var den dumma i det här fallet. 🙁

  11. Så underbara. Jag ångrar aldrig att jag skaffade en till hund, de pussar på varandra och leker och busar som värsta valparna. Det verkar svårt att få tag på salukis? Vet du någon uppfödare som du kan rekommendera?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg