Att ha bonusförmiddag.

Ja, idag har vi en bonusförmiddag. Mannen är hemma på förmiddagen och håller oss sällskap och tar med oss in till stan för lunch. Sen jobbar han i och för sig till klockan tio ikväll, men det kan ju gå för sig om man har fått morgonkramar och soffsällskap och indiskt. Kan man tycka.

Och just det! Det blev fredag igen. Inte illa.

16 kommentarer till “Att ha bonusförmiddag.

  1. Låter som en supermysig fredagsstart, passa på att pussa och gosa så mycket att du står dig ett par timmar sen då;) kram

  2. God morgon, min sköna!

    Den där bilden på Leo skulle göra min dotter grön av avund. Även om han kanske inte skelar medvetet, så är det skelnig hon övar som mest på i skrivandets stund….:-)

    Hoppas du får en härlig dag med alla pojkar och flickor, Kram!

  3. Så nyfiken. Allt verkar så skinande och jag tycker det är så härligt när det är lite gnagt också. SÅ! Min fråga; Vad gör er galna på varandra? Du vet sådär galen man bara kan bli på någon man älskar innerligt. Du och maken alltså. Inte bäbisen. nej.

    1. Ha ha jag tror inte vi har varit gifta tillräckligt länge för att bli GALNA på varann 🙂 Men jag är väldigt snabb och min man väldigt långsam, så när vi ska iväg nånstans krävs det en hel del planering för att jag inte ska stå och stampa. I hans tempo kommer vi alltid försent, och det är något av det värsta jag vet – att komma försent. Så vi har löst det med att jag alltid ljuger när vi ska nånstans och säger att vi ska vara där en halvtimme innan vi egentligen ska. På så sätt kommer vi numera i tid 🙂

      1. Haha! Perfekt! Älskarsånt… när man känner varann.. du vet, på riktigt. 😀 Vackert!

  4. Ha en underbar Fredag och helg!
    Du kan knappast fått en bättre start på helgen men mys med dom bästa på morgonkvisten …

    kram

  5. Det låter som en riktigt bra start på en fredag….härligt med extra kärlek så där på morgonen.
    Hoppas också att ni har en trevlig dag i stan.

    Kram Malin

  6. Han är ju så söt er lilla Leo! En titt på honom och man kan inte bli annat än glad!:-) Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg