28 kommentarer till “Att undra vad som pågår.

  1. Nääää inte jag heller!Trodde minstingen (4år) skojade när hon i ottan imorse sa att det va helt vitt ute 🙁 . Såg igår kväll innan jag hoppade i bingen att det började yra lite…men det skulle ju inte lägga sig… 🙁 tråkigt att det bara är blask o slask…Men då får man göra det man är bäst på…mysa inne 🙂 Ha en härlig dag!!!
    Kramkram Mia

  2. W-T-F!!! Nä, det där är inte ok. Snacka om att lurendreja nu när våren liksom redan är här.

    Nästan så att man längtar sig bort till sol och varm sand mellan tårna. Som typ…. Turkiet eller nå´t.

    Pöss!

  3. Testa -15. Det har vi haft i en vecka nu, på morgnarna. Är RÄTT trött på det här. En meter stenhård snö överallt. Isgator. Halvflunsa. Nä.

  4. Nä detta har jag inte beställt. Här snöar det som fam just nu och snön ligger tjock på marken. Ska dock bli strålande son och 10 grader i helgen så det hoppas jag på:-).
    Men idag myser vi inne med tända lju:-)
    Kram Kristina

  5. I vår lilla vrå av världen… SPÖSNÖAR det. Snyggingen ville inte gå ut och göra toalett… å jag förstår honom, för VEM vill göra det i minusgrader. Har vilda planer på att lära honom gå på kattlådan när det är minus ute… MEN mannen säger att vovven är för stor för att ta sig genom luckan till kattlådan… å fylla badkaret med kattsand ÄR inte aktuellt.

    Må gott

    *KRAM*

  6. Känner detsamma, vad fasen liksom..är det dags att komma nu??
    Ha en mysig dag inne i stugvärmen istället! Kram

  7. Men såhär blir det ju varje år, när man väl tror att snön ska försvinna för alltid, jupp då vaknar man upp med 15 cm snö…buuuu… bara att börja pulsa med barnen som ska till dagis 😉

  8. Bah! Om jag möttes av sådär lite snö när jag vaknade en morgon i mars skulle jag hjula av lycka. 🙂 Jag har typ slalombackar med snö på min gård.. ett sådant där snötäcke i maj däremot, då kan man ju verkligen bli tokig! ;-D

  9. Här bara yr det ner! Har fått mer snö i natt än vi haft på hela vintern 🙁

  10. Då bestämmer vi att ni behåller snön där nere i landet.
    Här uppe i storstan är det liksom så himla bra utan snö sörrö.
    Så, bra, då var det bestämt!
    Tack

  11. Joooooo det är nu det är dags att plåta barfotabilder på åkern:))))) Våren kommer tids nog och tänkpå att allt är som bäst när man har det framför sig.

  12. Nej inte jag heller! Låg lite yrvaken och tyckte jag hörde en gräsklippare utanför (kl 07:00 imorse) men icke! Det var grannen med sin nya snöslungare…han måste skrattat gott när jag några timmar senare gick ut och kämpade bort snön på vår trottoarsnutt med en sopkvast! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg