Att ha annat ljud i källan.

Det är fantastiskt det där, hur silkesapan varje dag hittar nya läten att snöa in på. Från det väsande skriket ni hört innan, till det high pitchiga han roade sig med nyss till det här som är den senaste flugan. Duvan kallar jag den, mest för att han faktiskt låter som en lätt berusad stadsduva där han ligger och jollrar.

Ja. Fantastiskt.

Så vansinnigt fort det går.

23 kommentarer till “Att ha annat ljud i källan.

  1. Åh gud, jag blir alldeles varm i hjärtat och vill nästan genast gå hem och producera fler barn när jag ser och hör det där.. Man glömmer bort hur fantastiskt mysigt och gulligt det är. Även fast det bara är ett år sedan den minsta var så liten.
    Men nope – det är kyskhetsbälte på!

  2. Heelt ljuvligt…
    Men vänta bara, fort som f*n låter han inte bara berusad – han är…
    men då känns det kanske inte lika sött längre, så passa på att NJUTA – det går så
    fooort!

  3. Så söt! Kollade på klippet samtidigt som jag matade min dotter (3,5 månader…) och duvan måste sagt något väldigt intressant för det är inte ofta den här mjölkvampyren släpper taget frivilligt!

    Har förresten precis hittat din blogg och läser den från start tror jag kommit till april… Himla bra du skriver, man blir alldeles glad och bubblig av att läsa den! Tack för det!
    //Elin

  4. Hahaha så j.. söt alltså! MEN mina barn skrattade mest åt mig och min sjuka miiiin när jag tittade på klippet. Jag måste sluta se ut sådär när jag ser gulliga och otäcka och pinsamma saker…vaddå pokerface liksom hahahaha

  5. Leo berättar precis samma fantastiska historia som min son för 50 âr sedan med samma minspel och pâ samma sätt. Otroliga Leo 🙂 Det sägs att vid 3 mânaders âlder börjar de försöka kommunicera för de har redan fattat en massa av vuxenpratet, men kan inte synkronisera ljuden och innehâllet och när de blir 6 mânader blir de ursnabba pâ att kolla mammas humör. Heja Leo ! Jättefint gjort ! :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg