Att ha röjt runt lite.

Sådärja, då har man varit ute och luftat sig och röjt runt i stan lite och sett till att ha fått undan en hel del viktiga saker för framtiden. Nu låter ju detta vansinnigt allvarsamt och så är det absolut inte. Men det är bra att fixa såna saker ibland. Stuff. Särskilt stuff för framtiden.

Och så var jag inne på Le Make igen. Kan inte gå förbi den butiken utan att titta in, så enkelt är det. Kan bero på att de har såna här bra skyltar i fönstret.

Och ni som undrade om vad jag hade på mig idag. Jeansen är Circle of trust, skjortan är Raffe, linnet är Custommade, skärpet HunkyDory, klockan Triwa och skorna Hunter.

Och nu har mannen fladdrat iväg till jobbet och jag har skrattat ihjäl mig lite i telefonen med min gamla chef, så nu vankas det bad, babymys och promenad med flickorna.
Heja fredag!

25 kommentarer till “Att ha röjt runt lite.

  1. Oh snälla söta rara! Hur lyckas du bada när du är själv hemma med sonen? Jag behöver alla tips jag kan få – älskar att bada och mannen jobbar ofta och länge.

  2. Alltid lika vacker! Och jag önskar jag tjänade lite mer så jag kunde köpa hälften av alla vackra plagg du har! Angående att bada när de små liven finns….sätt dem i babysittern om de är vakna och låt dem vara med inne i badrummet.. de tycker garanterat att det är skoj att se mamma med tomteskägg av badskum 🙂

  3. skrattat, med den där snygge?

    trevlig helg – nu är jag i storstan och har just varit på Tintin. Dyrt. Fint. Villha. Gick ut igen. suck.

  4. Snyggo, även live! För när jag precis kommit ut från Panduro idag, så kom en man med bekant ansikte svischandes över övergångstället med barnvagn och någon meter efter en Emma med kameran i handen! Kände mig som om jag precis sett en superkändis, ha ha!
    Önskar dig en fortsatt härlig fredag!

  5. Hej!
    Väldigt fin skjorta! Finns det någon bra sida som säljer Ralph Lauren? Tack på förhand!

    / Emma

    1. Jag har dålig koll på det tyvärr 🙁 Tycker Martybutiken är bra men det är ju en fysisk butik.

  6. Lika fin som alltid!:) Får jag fråga vilken storlek du har på jeansen och om du upplever dem som normala i storleken, Tack! /Sanna

    1. Jag har 27 i de här och jag tycker de kan räknas som normala. De är ju ”pösiga” upptill.

  7. Jag hajade nästan till på översta bilden för det är ju inte i din ”normala” miljö. Såg nästan ut som nån annans fru först ;).
    Men som alltid roligt att du bjuder på så mkt bilder, väldigt fyndig skylt mé.

    Ha en skön helg!

  8. Hej Emma, Gud va snygg du är i de där jeansen. Jag har velat beställa dem men blev osäker på storlek. Du skrev att du har 27 i dina – brukar du ha 27 för det mesta i dina jeans? Så svårt att köpa jeans på nätet. Kram och tack för en underbar blogg.

    1. Ja, jag brukar vara en 27:a. Dessa är aningen lösare men det gillar jag – då kan jag hasa ner dom på höften lite. De är väldigt stretchiga, men väldigt tighta på underbenen haha. Det är Zoe jag har, har bara tagit av hängslena denna dagen.
      Kram

      1. Tusen tack, då tror jag att jag vågar shoppa ett par. Om jeansen nu går att få tag på, Att vara någons fru-effekten ska man inte underskatta :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg