Att åka iväg på… stuff.

Sådärja.
Då drar jag in till stan med mannen, silkesapan och ett konstigt skrev (jag var tvungen att gå och kolla om det ser ut som om jag sportar en pung typ hela tiden i de här jeansen, men det var tack och lov bara på den här bilden). Det blir mat, promenad, dimma och lite… fuffens.

(Ja, jag hatar att vara såhär hemlig. Men nu får det vara så ett tag).

Och ni som undrar om logotype-tävlingen:
så snart jag har någonting att gå ut med så kommer jag att gå ut med det här på bloggen, men det är ett stort beslut för ett bolag att fatta så jag förväntar mig att det tar lite tid. Men som sagt; när jag vet så vet ni.

Nu: fuffens!

24 kommentarer till “Att åka iväg på… stuff.

  1. Fuffens 😀 ja vi är nog nyfikna. Och det där skrevet ser faktiskt lite suspekt ut. Men bra om det var bara denna bilden 😉

  2. Du ser helt smashing ut, Emma. 🙂 Kanskje det kunne være en idé å skrive hvor klærne dine er fra, når du nå etterhvert poster så mange fine outfits-bilder. 🙂 Jeg hadde likt det i alle fall. Lykke til med fuffens! veldig spennende. 🙂

  3. Mmm…den där pungen alltså…vet inte om jag tänkt på det om du inte påpekat det, men nu sitter jag ju här och stirrar som en annan fåne. Själv sportar det där jeans-skrevet på jobbet flera dagar i veckan..går fabulöst bra 😀

  4. Snygg är du som få och ser alltid så pigg och glad ut;)
    Fuffens är ok och kul, bara du berättar snart för oss som håller på att spricka av nyfikenhet!;D

    Kram
    Adela

  5. Hej!
    Jag hittade din blogg för några veckor sedan och vill bara skriva att jag tycker jättemycket om den! Dina bilder är alltid jättefina och inspirerande, Silkesapan är jättesöööt och du skriver alltid så finurliga texter 😀 Keep up the good work!
    Kram

  6. Hahahahahahah…. Tack för ett helt underbart inlägg…. jag har skrattat så tårarna bara rinner!! Min dotter tittar på mig och undrar om jag inte är riktigt klok….
    Ha en helt underbar dag!
    //BeA

  7. Vilken underbar skjorta – var kan man få tag i en sådan?
    Finfin blogg har du och gillar dina inspirerande bilder!
    Trevlig helg!

  8. Åhh så vårsnygg du är! Tyvärr passar min lekamen inte i såna snygglo-jeans, är man som jag en tvärhand hög blir benen liksom ännu kortare i sån modell :(.

  9. Fy tusan så snygg du är människa! Själv går jag fortfarande runt med mammabyxor, de där höfterna man hade innan blev ju inte mindre av att föda barn.. Men imorgon ska jag ut och shoppa lite och hoppas jag hittar snälla-för-figuren-kläder..
    Skjortan var riktigt snygg!

    BTW; under dagen idag kommer det upp någon pop-up-ruta på din sida som säger något om Java på något underligt språk, kanske spanska? Är det bara för mig det blir så? Har inte fått det innan…

  10. Hahaha!!! Tack! Satte cappuccion i halsen. Haha!! Jag kissar på mig.. ”och ett konstigt skrev”.. Var bara tvungen att tacka för ett härligt gapskratt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg