Att ha en ordfattig lördag.

Tro det eller ej, men vissa dagar är det som om man får dra orden ur mig. Bokstäverna sitter liksom fast där inne nånstans och kommer inte ut med den lätthet de brukar. Så är det idag.

Vad ska jag skriiiiva? gnäller jag och hasar omkring i mannens för stora fårskinnstofflor och kliar mig på magen. Vad ska jag skriiiva om?

Och jag tycker inte om att bråka med mina bokstäver. Så de får vara kvar där inne så länge, tills de kommer igång igen och tills jag kan skriva som vatten och inte behöver dra det ur mig. Kanske blir det idag, kanske imorgon.

Just nu har vi bara inte så mycket att säga, bokstäverna och jag.

30 kommentarer till “Att ha en ordfattig lördag.

  1. Så kan det ju vara. Och så får det vara.
    För mig får du gärna skiva om (när orden kommer tillbaka):
    -Att faktiskt göra något av de projekten som man har i sitt huvud.
    -Hur man hittar det där jobbet som man vill ha.

    Ha en fin lördag!
    C

  2. Grejen är att ibland så räcker det med foton. Som idag. Med de här ljuvliga bilderna på sonen. Vilken underbar lock han har fram. Vem av er har bidragit med den?
    Ha en fin-fin lördag! 🙂
    Kram

  3. Men vilket underbart inlägg! Tror snarare det illustrerar hur alla vi bloggare kan känna ibland:) Och du skrev ju i alla fall någonting:) måste ta mig till Le Make nästa gång jag är i Malmö!

  4. Jadu, såna dagar tycker jag kommer lite nu och då för mig. Men ditt inlägg blev ju hur bra som helst ändå, för du kan formulera precis hur det är att få skrivkramp och för att bilderna på Leo är alldeles alldeles underbara..

  5. Han är bara för ljuvlig med den där virvlen, så otroligt söt! Så vacker bild, ser ut att vara tagen på 50 talet..
    Hoppas du får en bra dag och ladda nu inför ikväll med Ranelid! Kram

  6. Åh de hittar nog ut och rätt form snart igen. Visst är det skönt att bara kasa runt i tofflor och inte göra något och med en sådan liten goding på golvet skulle jag till och med kunna tänka mig att kräla runt på golvet, ja utan att behöva säga så mycket då.

    ha en skön helg

  7. Virkelig flotte bilder. Retro-style. Leo er skjønn! 🙂
    Ordene kommer tilbake, og vi tåler å vente. 🙂

  8. känner alldeles igen mig.

    ändå blir det ord
    [kan ju nästan höra det;
    vad ska jag skriiva] & bilderna
    duger långt .. speciellt droppen
    på läppen. lavvar den.

  9. Det ska aldrig kännas som ett måste att blogga, då blir det inget bra. Ta det som det kommer..ta den tid som behövs. Här kommer ett tips på nåt att skriva om..kanske en liten ”tippning” om hur kvällens melodifestival kommer att gå eller vilka favoriter du har?

  10. Ja, så är det ibland. Ibland måste man bara ta in eller koppla bort.
    Är det inte det som kallas återhämtning!?!
    Ibland behöver man ju få vara i fred också!!!
    Kram Kram
    Malin

  11. Det bevisar bara att du är helt vanlig med känslor o sånt..tack god gud för det eller vem man nu ska tacka…vi är kvar..så tat lugnt…imorgon e en annan dag….din lille silkesapa är förövrigt sin far upp i dan=)

  12. Dina bilder på Leo är bara helt underbara!!! Det behövs inte några ord. Önskar jag hade så fina bilder på mina när de var små.

  13. Att läsa din blogg är underbart! Alldeles oavsett om du skriver eller ej. Jag har precis hittat hit och nu är jag fast : )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg