Att fördriva tiden.

Vad vi gör? Åh, det vanliga. Jag äter favoritchokladen och surfar Ray Bans (fått för mig att jag borde ha ett par såna) sittande på golvet bredvid babygymmet där Silkesapan är i full färd med sina evolutionära framsteg. Just nu ligger han på mage och försöker krypa framåt genom att göra masken; det vill säga att han kör ner huvudet i marken och tar spjärn med benen och sen liksom plöjer han över muminmattan med ansiktet före. Kan inte vara särskilt bekvämt, men det är sannerligen effektivt.

Ute är det dimmigt och känns som klippt ur nån film från England med disiga hedar och svåra damer, jag har en bit lax med teriyaki i ugnen och hela vardagsrummet doftar påskliljor.

En helt okej lördag ändå, alltså.

18 kommentarer till “Att fördriva tiden.

  1. det är fantastiskt att vara med om ett litet barns utveckling! Har släppt iväg min äldsta själv till Stockholm för första gången och tycker inte det var länge sedan han gjorde ”masken”! 🙂
    Kram Malin

  2. En sannerligen bra lördag. Vi ska straxt åka iväg och veckohandla och jag funderar på om vi inte ska köra en ost-kväll a´la Emma för jag blev så sugen när jag såg din ostbild igår.
    Hmmm tål att tänkas på. Inte så kul när det bara är jag som äter ost. Men då får man ju desto mer själv 😉

    Nu har jag hittat den. Dansen till låten som ska bli sommarens hit och som du vill dricka färg-glada drinkar till i blommiga klänningar eller hur det nu var.
    http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2012/march/lordagsformiddag-med-danskurs.html
    Öva på stegen nu så vi bli sammstämmiga. Så kan vi ha en vidoekonferens med Skype och köra Macarena a´la 2012.

    Hälsningar och trevlig lördag
    Önskar
    Yohanna

  3. ett par raybans är en bra idé.
    absolut de bästa solglasen.
    du kommer inte ångra dig. deras aviators.
    mmmm …

    mys på du och lilla silkesapan.
    så mysigt.

    kram!

  4. Hmmm är är grått grått grått ute. Har pysslat med att fota i motljus idag. Mycket roligt. Tänkte baka bullar idag med bullbaksgnistan infann sig aldrig. Kanske gör den det i morgon 🙂

  5. Teriyaaaki! Åh va gött! Måste ha. Och den där maskrörelsen, jag garanterar att den inom nån vecka övergår i att stå å gunga på alla 4. Det är där vi befinner oss nu. Ser rätt tjusigt ut när man sätter på musik till. Som ett tips, liksom.

  6. Åh jag letar också! Om du hittar ngn bra sida med rabatt och skoj kan du väl länka? (Känns lite som ditt omr

  7. Haha så duktig han är! Men nej, det låter ej bekvämt haha..
    Hojta till när du hittar the Ray Bans, är i full färd med att hitta ett par själv 🙂

  8. Sötaste silkesapan helt klart!

    Nya Ray-Bans får gärna flytta hit också. Spana hos net-a-porter härmdagen med de finns säkerligen billigare någon annanstans;)

    Kram

  9. Ray Ban är bra grejer. Jag köpte mina förra våren och vi har haft många fina stunder ihop 🙂 Ett bra tips är de jag har, som man kan vika ihop, riktigt smidiga. Kram

  10. Låter som en ganska skön lördag med andra ord! Min lilla Nils kör också masken fast han åker bara bakåt men verkar lika glad för det.. Ha en forsatt mysig dag! Kram

  11. Hmm man kanske skulle plockat fram sina RayBans som jag inte använt på typ tio år. *s*

    Underbar förklaring på Silkesapans movements.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg