Att ha tyst hus.

Just nu skulle jag egentligen klafsat omkring på en vattensjuk mark och fotograferat, men mannen fick jour så jag skjuter på det till imorgon. Istället sitter jag i fåtöljen med fötterna på bordet och pillar med en tävling som ska ut imorgon och jag har ett fullkomligt tyst hus – silkesapan sover som en stock, flickorna är utslagna och det enda som hörs är värmepumpens susande och en fiskmås utanför som uppenbarligen har någon form av psykos.

Så vad gör man med en jourande lördag? Inte mycket. Jag tror vi fyller den med planering, jordgubbar, en mjuk kanin och en liten skvätt Winnerbäck på toppen.

Ja. Det blir bra.

17 kommentarer till “Att ha tyst hus.

  1. Låter skönt! Ha en fin dag! Här blir det konsert med kören, frackfest för att fira vårt 10 års jubileum och partyparty på det! 🙂 inte så mycket tyst alltså! 🙂

  2. Vad härligt. Ibland skulle man vilja sitta däe med dig i soffan, känna flickornas andetag och mjuka päls och höra babyskratt och titta på dig när du tar för dig det ena och andra!
    Ha en finfin lördag!
    C

  3. Åh nej! Inte Winnerbäck… Det kan bara sluta i grubbleriet! Jag säger bara ”Bailando bailondo amigos adios, adios el silencio loco” det är ju ändå lördag 🙂

  4. Låter inte alls så dumt 🙂
    Dock vill jag bara tillägga att är vi tokspända här borta på vad det är för fuffens du har för dig med hemliga projekt och grejer… Tids nog 🙂
    Och att bråpå det där med assistent så om det dyker upp några fler galna event idéer så hojta om du behöver ett extra handtag i Malmö-trakten! Kram till dig Emma!

  5. Åh, som vanligt, helt udnerbara bilder! Funderar på att byta från Nikon till Canon. har du några bra tips på utrustning som man borde börja med då? Just nu har jag i Nikon både tele, macro och allroundobjektiv, några filter och en fjärr… men finns det något objektiv du aldrig skulle vilja/kunna vara utan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg