Att flänga runt.

Idag är en såndär busy dag.
Jag har en fotografering och köper gympaskor och tar en sväng inom IKEA och skaffar en stol till Silkesapan, och sen ska vi till badhuset med hela familjen (minus flickorna då tyvärr – Tant är annars ett riktigt vattenmonster) och hemmet ska fixas till lite och jag ska fila klart det sista på tävlingen som kommer ut ikväll och som har en vinst värd över 20.000 kr (?!) och en annan lampa ska upp på nån vägg nånstans jag ännu inte bestämt och –

ja, ni fattar.

Det är kul när det rör på sig. Det är ju det.

27 kommentarer till “Att flänga runt.

  1. Låter som en finfin dag! Och kycklingsalladen ser delicious ut. Jag försöker däremot få köpa gympaskor till sonen. Behöver nog både spett och gevär för att lyckas med det.

  2. Full rulle låter det som. Det är det inte här, sitter här hemma med en liten en som har över 40 graders feber. Då är man inte kaxig. Varken som bebis eller mamma.
    Kram

  3. O my vilken tävling!! Spännande!
    Gillade dina sommarnaglar i förra inlägget;) Jösses människa vad du hinner med, imponerande med den lille och dina hundar med;)

    Kramar i massor
    Adela

  4. Såg dig på IKEA. Varför vi nu skulle dit en söndag… Men när ska man hinna liksom!?

    Har alltid tänkt mig att du ständigt går runt o ler o så. Men nåt mer sammanbitet och målinriktat har jag nog inte sett ; )

    Hoppas ni fann vad ni sökte!

  5. Inom…

    Hej du, jag tycker jättemycket om din blogg!! Som norrländsk och mångårig stockholmsbo men numer utlandssvensk som längtar hem, men har panik för att flytta hem till trygga fina Sverige känns det upplyftande att läsa din blogg. Sverige är ju faktiskt inte bara bajsnödiga innerstadsbor med takvåningar, lika nödiga hipsters från Södermalm utan det finns faktiskt så himla mycket mer!! Tack!! Jag älskar ju Sverige, men alltså dom där stockholmarna med drygaste dialekten som bara tänker karriär, karriär, karriär och glömmer att njuta av det njutbara, dom blir jag stressade av 🙂 Resten älskar jag!

    Flyttar nog kanske hem snart 🙂 jag kommer nog få kulturkrock i vilket fall som helst 😀

    Men du, du säger ofta ”inom” tex ”tar en sväng inom IKEA”, betyder det ”förbi” säger ni så i södra delen av landet eller? Det låter så roligt, hihi. Vi från Norrland säger förbi, vet inte om vi är de enda..?
    Kram

    1. Ha ha ha! Ja flytta hit 🙂 Och ”inom” det är precis det du säger – förbi. Fast förbi för mig är när man bara åker.. förbi, liksom. Utan att svänga in. Kan vara dialektalt. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg