Att ha en längtan efter värme.

Allt det här tittande på The Mentalist och The Hills får mig att bli tokig av värmelängtan. Jag vill kunna ha maxiklänningar och rasslande armband och solhattar och se förbaskat svår ut och doppa tårna i havet och äta mängder av skaldjur. Det är så illa att jag igår sommarmålade naglarna. Så om jag bara tittar på dom nu och inte tittar ut genom fönstret kan jag tro att det minsann är sommar och bli alldeles yster och bege mig ut i hallen och klämma på min randiga klänning och mumla snart, snart med samma inlevelse som den där skalliga lilla saken i Sagan om Ringen.

Men just det. Mars var’e ja.
Men snart så!

21 kommentarer till “Att ha en längtan efter värme.

  1. Ha, ha, ha…ja, visst blir man lite smått galen av denna längtan. Vackert väder, mulet och grått och trist! Snart så!! Du gör ju helt rätt när du målar dina naglar i denna fantastiska färg! Superfina!
    Ha en underbar söndag!
    Kram Jenny

  2. Godmorgon Emma!
    Fina naglar och jag hoppas verkligen att taket är kvar. Har inte läst Din blogg på någon dag för lilla älskade Mormor är numera en ängel nämligen, så det har varit vak på sjukhus. Så just nu längtar jag inte sommar utan vill vara här och nu och bara gråta en stund först.
    Kram

  3. Jag längtar också som en tok……vi får öppna vår pool redan i påsk. Så får det bli för jag står inte ut längre.
    Vi svenskar är ett längtande folk- vi längtar ständigt efter sommaren…..

    KRAm

  4. Kanske en bloggresa till solen?
    Tänk ett helt hotell (till ett väldigt förmånligt pris), en massa häftiga bloggkvinnor, snack, bad och en vecka i solen!
    Det hade varit finfint!

  5. Kollat Campadre? Där finns två olika Minnetonka-moccasiner, vita och rosa. Ha en toppen dag!

  6. hahaha… Äh då! Du bor ju i skåneland, det borde ju vara sommar nu. I Sundsvall har vi ju fortfarande snö kvar. Dra på dig klänningen och ställ dig vid dörren och vänta. För snart är sommaren här! 🙂

  7. jag har oxå börjat med sommar lack! blir glad bara jag tittar på mina rosa/orange/pastelliga naglar 🙂

  8. Förstår precis.. Har köpt en sommarjacka som jag ständigt är och klämmer på. Inbillar mig att ”kanske imorgon”..men det är nog snarare ”om tre månader”. Men men, hoppet är det sista som dör påstår de ju så..

  9. Håller med håller med håller med!

    Och du, jag har ett svar till dig. Ska försöka knåpa ihop ett mail till dig imorgon.
    Kram

  10. Det är då man ska boka den där resan till Medelhavet så man kan få en liten försmak av det där som komma ska även på våra breddgrader. Där är det aldrig fel att gå i långklänning, solhatt, rassliga armband och sommarlackade naglar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg