51 kommentarer till “Att offra sig för (Linolin) konsten.

  1. Din ”topless” bild är jättevacker.. Såg du ut på det viset när där va folk på stranden? 🙂
    kram /iris

  2. Amen kvinna vad du är vacker!!! För att inte tala om dina bilder. Galet fina!! Du måste fota mig så där någon gång. Right!?! Typ på en sandstrand någonstans. Där det är varmt. På riktigt :).

    Pöss

      1. hur då, det är ju makalöst. Vill veta mer. stativ och utlösare eller vad. alltså jag blir impad. Jag kan för sören inte ställa in min systemkamera rätt. du är jätte vacker.

  3. Fantastiska bilder!
    Jag kan trösta dig med att jag också skämt it mig och borde finnas med på foto halvnaken hos x antal japaner 🙂 När jag och några vänner backpackade i asien gick killarna med bar överkropp och t-shirt över axeln och retades med att ”det måste vara varmt med massa kläder”. Vi är ju dock inte dom som var dom, så av med linne och ner i väskan och bh’n över axeln och vilka kommer då om inte en buss full med japaner… jag menar vad är oddset på den lixom? Men, men det är väl bara att bjuda på den och hänvisa till Svenskars rykte 🙂

  4. Vilken känsla du har fått in i bilderna …och även jag måste säga att du är så otroligt vacker på bilderna….

    Något att vara stolt över det där…*ler

    Kram Pernilla på Piazzan

  5. SÅDÄR VILL JAG OXÅ SE UT!!! Och det var ÅR sen ja födde barn inte 5 månader… Suck. Fan vilken inspiration du e!

  6. Åh så fint! Och bilderna på åkern är ju också magiska. Önskar jag var lika modig som du, vill också dra ut stativet och testa men här är nog lite fler folk runtomkring och om jag skall vara ärlig..hellre japaner än folk från byn som lär känna igen en på coop sen 🙂 Får väl sticka ut tidigt en morgon som du gjorde!
    Ha en bra start på veckan, kram!!

  7. den översta bilden gillar jag mest! har du något kärlektips annars du är ju gift o allt. vem kan man lita på?? Det är frågan, har inte funnit någon än. undrar ständigt varför män tar min energi och aldrig berättar varför eller gör mig glad.

    kram!

  8. Men hur gör du? Jag har frågat flera gånger men du har nog aldrig svarat. Hur får du de vackra solreflexerna så stora?

    Och hur lyckas du få så fin skärpa på bilderna? För jag antar att du tar dem själv? Med typ stativ och självutlösare? Kan du inte skriva ett inlägg om hur du gör? Från idé till redigering utan att för den skull avslöja dina hemligheter. SNääääääälla?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg