Att vara full av energi.

Jag älskar! såna här dagar. Älskar dom. Först hade jag hemligt möte (som en hemlig agent igen, jag har värsta Batmanvardagen nu för tiden) och sydde ihop det absolut sista inför något helt galet och otippat som kommer att ske i vår.

Sen smet jag in på Redfellas. Där ville jag fotografera alla fina apelsiner som de lagt upp på disken.

”Du får inte fotografera här” sa hon.
”Va?” sa jag.
”Du får inte fotografera här”.
Tydligt. Som om jag var lomhörd. Eller lite mentalt utmanad.
”Vad säger du?” sa jag. Fattade ingenting. ”Får jag inte fotografera?”
”Nej”.

Och sen följde en mycket förvirrad diskussion där det kom fram att man tydligen inte får fotografera någonstans inne på Hansa och jag kan ha antytt att hon var värsta shogun. Hursomhelst.

Sen kom den här stilige herren! ”Ge mig sexy face” sa jag, och då fick jag det här. Ja jag vet. Men han är gift.

Och sen satt vi och pratade tjitt-tjatt ett tag och han pillade på min kamera och sa ”Men har du inte ställt in det här?” och jag sa ”nej”. ”Vet du vad det är för nåt?” frågade han och jag sa ”nej” igen. Så då ställde han in hela min kamera och nu funkar den ännu bättre än innan.

Sen kom den här fantastiskt vackra Elma. Åh vad jag saknat henne! Min lilla älskade videung. Vi pratade om livet och kom överens om att vi måste börja hänga ordentligt nu när jag ändå bara skräpar runt och är mammaledig.

Sen? Sen åkte jag på hemlig jobblunch tillsammans med Den Snygge Chefen Björn. Ja, han var inte så hemlig såklart, men sällskapet.

Så hemligt att bara händerna fick vara med.

Och sen var det mentorsträff!
Men där kunde jag inte fotografera. Det vågade jag inte. Inte första gången sådär.
Jag fick världens bästa mentor, världens, som heter Rolf och som mest satt med handen för pannan och sa herregud när jag pratade. Herregud sa han, och så skrev han envis! med spretiga bokstäver på sitt mentorsprogram och skrattade mycket. Och så sa att han var glad att han inte googlade mig innan.

Det var jag också.

Tillsammans blev vi helt ystra och upplivade och var liksom helt ur fas när vi skulle träffa vårt med-mentors-och-adept-par. ”Tycker du också att alla andra är idioter?” gastade jag glatt till min adept-match som hälsningsfras och vevade hennes hand. Först var det sådär tyst i flera sekunder, sådär så att tiden står still litegrann ni vet, sen sa hon ”nej?”. Så var det inte mer med det. Sen gick vi fyra en promenad, förmodligen för att kyla ner mig och Rolf litegrann, men det gick inte alls enligt planen. Vi var som fnittriga kalvar på grönbete och han berättade om Den Stora Byxrevolutionen och jag förolämpade den andre mentors arbetsinsats och föreslog Liseberg som bra ställe för nästa träff. Japp. Vid ett tillfälle tror jag till och med att jag antydde att diktatur var underskattat som ledarskapsmetod och så blev det sådär tyst igen.

Men Rolf! Han var modig. Han bjöd mig på invigning.

Det kommer bli kalas det här.

Ni som undrade över kläderna: kavaj Lexington, jeans Circle of Trust, topp en tre år gammal från H&M. Och jag snattade inte byxorna på riktigt.

Rekommenderade inlägg

30 thoughts on “Att vara full av energi.

 1. Haha, kan bara tänka mig hur du var i gång 😀 Älskar också dagar när man är i ett härligt flow med massa idéer och projekt!
  Sen tycker jag att det snart får vara slut på hemligheter här! 😉

  Kram Tess

 2. Älskar att läsa texter som dessa, sådan inlevelse, man kan riktigt se och föreställa sej hur din dag har varit! Du verkar leva ett minst sagt spännande och härligt liv 😉

 3. Nu skrattar jag så hela bebismagen hoppar & mannen undrar vad i hela friden det är som är så roligt… Ibland önskar jag att man vore en fluga på en vägg där du är, shit va kul man hade haft. Du verkar härligt galen!!!

 4. Förresten, det var väl en himlans tur att han inte googlade dig. Då skulle du ständigt vara för honom kvinnan som kallar sitt könsorgan för ”aulan”… 🙂

 5. Jag läser och ler 🙂

  Underbart att du har tillgång till hela dig själv och hela ditt register direkt med en ny människa som tex med denna mentor. Och att du tar det utrymme du behöver i besittning i varje given situation. Jag är själv lite yvig och känner väl igen mig i det du skriver – visst är det skönt att kunna överse den där tystnaden och eventuella halvförskräckta ansiktsuttryck och bara fortsätta 🙂

  Forever Young!

 6. Du är galen!! Så underbart kul! Och skönt att höra att fler än jag har grodor som hoppar. Råkade kalla 75 åriga grannfruns konstiga inredda rum på vinden för Fritzel-skumt-som gav mig rysningar när hon berättat i 5 min om hur mysigt det var. Min man höll på att dö! Kram!!

 7. Låter som en härligt kreativ och crazy dag. Jag riktigt känner din energi. Fi fan. Sådana möten lyfter en lite. Härligt att det klickade så mellan dig och din mentor. Du måste presentera honom närmare.

 8. Haha vilken dag!! Och så sjuuukt sugen man blev på smoothie nu då 🙂 O va var det för inställning på kameran som man borde ställa in?? 🙂

 9. Det är liksom sådär skönt att höra att det är någon annan än jag själv som gestikulerar vilt med händerna, kläcker ur sig otaliga kommentarer och klavertramp, är yster, livfull och bara…sådär härligt too much trots att det ska vara sådär seriöst med allvarliga miner, mentorsträffar, viktiga möten och annat som man gör som ”vuxen”. Ahhh…love it!

 10. Spännande med en mentor!! Oj vad jag känner igen killen som hjälpte dig med kameran!!!
  Honom har jag sett förr, men har ingen aaaaning om var!!!!
  Själv var jag på stranden i Ljunghusen på em idag! Så härligt!! Två söta tjejer kärade ner sig i min söta Labbe o sprang o lekte m honom!! Kram Lisa S i H viken

 11. Hahaha, det där kunde lika gärna ha varit jag på mentorsträffen! Får lov att skaffa mig en sån där mentor tror jag…det verkar roligt. 🙂
  Och tja. I vissa fall är diktatur liksom att föredra när man leder andra. Bara kanske inte hela tiden.

 12. Coolt! Det där låter ju alldeles underbart! Grattis till enfin mentor. Han verkade ju passa dig perfekt! Och VAAAAD är det du kokar ihop! Jag är så otroligt nyfiken!

 13. Hahaa, jag riktigt känner av den andra tjejen, hur hon förberett sig på business-stramt-skärpa-intellektuellt-svalt-kontrollerat. Och så fick hon chocken då du virvlade in!
  Hohoho, vad roligt!
  Bra att du och Roffe bondade så fint! : )

 14. Hahaha, sitter och garvar läppen av mig här på fiiiiina banken i storstaden! Ser mycket väl bilden framför mig av den andre adeptern, vi har en hel del av den sorten här på mitt jobb. Tanken med matchningen måste väl vara att ni är varandras motpoler och ska få lite nya intryck……eller?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *