Att fortfarande vara lite speedad.

Ja, jag är fortfarande lite speedad sen igår, har huvudet fullt av idéer och går runt och fnissar och smider storslagna planer. Silkesapan sitter i mitt knä på golvet och drar i batterisladden till datorn och låter som en hes fiskmås. Det är som om även han har fattat att det är fredag.

Idag ska jag maila nåt långt och smussligt till den här, här och här tjejen. Och så ska jag packa lite inför morgondagens hotellvistelse. Och försöka få svar från en Kenneth som kanske är skånsk och som har hand om en massa flygplan.

M-hm.

Rekommenderade inlägg

18 thoughts on “Att fortfarande vara lite speedad.

  1. låter som om ni har stordåd för er…=)
    (btw, så läste jag att det var hundnappare i farten i skåne…en skåpbil far omkring och snattar hundar, hur sjukt är det! ville bara nämna´t! blev lite osäker på vart ni huserar)
    kram

  2. Spännande! Det smittar lite med ditt glada planerande, måste skärpa upp verksamheten här nu och börja dagen.
    Go fredag på er!!

  3. Sâ kul du kommer att fâ ! ! Leo blir bara goare för var dag som gâr Han fâr nog snart skrattgropar i kinderna som ni hâller pâ. . Sâ skall det lâta 🙂 .Hoppas ni fâr fint väder till helgen. Ha det bra !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *