Att vara redo.


Stjärnsjal, korallfärgade byxor, smycken

Idag är solen bakom för många moln för att jag ska vara riktigt nöjd, men det känns ganska okej ändå. Imorgon vankas det ju promenader och fyrarätters och ett besök till Apotekarns Trädgård som jag velat besöka ända sen jag typ tömde deras monter på Hem & Villa-mässan i början av mars. Ska bli underbart.

Men just nu har jag en obehagligt stor lust att baka bullar så jag sitter och funderar på om det är lönt att åka till ICA och handla ingredienser, eller om det inte trots allt är mycket trevligare att sitta kvar här i mannens gympabyxor och pilla sig i naveln.

Dessa världsliga problem, ni vet. Tar aldrig slut.

Och ni som eftersökte den här CN-klänningen; såg att den fanns inne här nu.

Rekommenderade inlägg

15 thoughts on “Att vara redo.

 1. Tycker inte heller om när det är för många moln som skymmer solen! Väntar på att ngn ska uppfinna något som kan eleminera alla dessa moln som alltid lyckas hamna hos oss i Sverige!!
  Jag skulle så gärna vilja besöka Apotekarns Trädgård! Älskar Skånes alla små härliga ställen!! ett annat ställe jag gillar är ”Ting ute och inne” har massor från dem! Brukar få ha med takbox när vi åker till Skåne, för att allt ska få plats!!
  Ha det så mysigt!!
  Kram Helena

 2. Du känns så balanserad och är så inspirerande Emma. Vad gör du för att hålla livet i en sådan skön balans? Brukar du meditera? Vad finner du ditt lugn?

  1. Nej, inte meditera. Jag har nog bara lärt mig att jag har både en ”On”-knapp och en ”OFF”-knapp. När jag gör något så gör jag det ordentligt, men när jag inte gör något så ser jag till att verkligen inte göra något. Jag tror att det är så jag håller mig lugn <3

 3. Ja ibland har man den där känslan av att vilja baka, men kommer sig liksom ändå inte för det. Underligt egentligen, det är himla gott och inte speciellt jobbigt – men soffan kan vara otroligt skön ibland 🙂
  Du har så mycket fuffens för dig och nyfiken blir man så man håller på att spricka! Fattar inte var du får all energi ifrån, imponerande.
  Och som jag skrattade när jag läste ditt inlägg om mentorsträffen 🙂 Hade hon ingen humor alls, den andra tjejen? Hon behöver läsa din blogg och slappna av lite …
  Ha en supermysig helg, Apotekarns är absolut värt ett besök! Helst flera besök per säsong 🙂 svårt att bära med sig allt på en och samma gång 😉
  Kram Suz

 4. Åh, vad lovely med lite Österlen! Det finns ju måååånga fina ställe att käka på, men om ni ska käka i S-hamn så säger jag bara Börje Olssons skafferi. Supergott&mysigt!
  Ha en fin helg?

 5. Alltså. Jag undrar om sonens sömn? Jag har själv en son som blir åtta veckor på måndag och funderar på det här med sömn och att jag inte har fått tillräckligt på sista tiden… Hur sover din son och vad har ni för rutiner? När lägger han sig på kvällen tex?

  Börjar bli desperat i min jakt på några nätters sammanhängande timmars sömn…

 6. Hej! Jag tycker det skulle vara intressant att läsa om typ hur du går till väga när du drar igång dina (stora) projekt. Är det exelfiler, kollegieblock, mind maps etc etc. Liksom hur håller du ihop alla trådar, ideer och alla actions som måste till? Svårt att förklara, men OM du förstår vad jag menar så är det ett önskeinlägg från mig. Jag vet liksom knappt var jag skulle börja 🙂

 7. Hej!
  Vill tacka för en alldeles fantastiskt bra blogg. Du skriver så inspirerande, roligt och alltid med en kul ”knorr”. Är ofta inne och kikar på din sida, men jag blir inte riktigt klok på en kommentar du skrivit den sista tiden…varför tycker du att dina medmänniskor ofta är ”idioter”? Jag får inte ihop det med dig, (utifrån bloggen) du verkar ju vara en väldigt tolerant och vidsynt person på många plan så varför denna ”förakt” för andra människor?
  Älskar din blogg för övrigt så ta inte detta fel.
  Kram Cristina

  1. Ha ha ha Christina, jag ska försöka förklara… Jag är sjukt tolerant och allt möjligt privat (ingen är idiot då, tvärtom) MEN yrkesmässigt har jag en stor svaghet och det är att jag har vansinnigt svårt för att släppa ifrån mig saker och att jag har vansinnigt svårt att bli detaljstyrd. För jag tycker helt enkelt att jag gör det så himla mycket bättre själv. Det är en svaghet hos mig och inte hos andra i mitt yrkesliv. Hoppas du hänger med. Uttrycket att jag tenderar att tycka att andra är idioter och att jag gör det bättre själv är bara ett humoristiskt sätt att uttrycka det på, och till för att belysa att det är just jag som är problemet. Att jag tycker att jag själv är så jävla bra i min yrkesroll och att andra inte fattar hur briljant jag är. Så! Det är en stor svaghet i mitt professionella jag och det är en svaghet jag står för att jag har 🙂

   Kram

   1. Tack för ett bra och snabbt svar! Då vet jag att du är lika skön som jag faktiskt misstänkt hela tiden…;-) Skall inte blanda ihop arbeta och privat…stark av dig att inse att det är till din nackdel och något du faktiskt tänker försöka ”fixa till”.
    Kram och trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *