Att visa lite mer från helgen.


Vi hade ju köpt ett hotellpaket med middag, så på kvällen var det bara att promenera ner till hamnen och bänka sig och vänta på att få stuff sitt face med fyrarätters. Vi gick precis när det börjat skymma och ljuset var sådär magiskt blått som det nästan bara kan bli vid havet.

Inne var det varmt och skönt och gott om plats att ställa vagnen bredvid bordet där Silkesapan snarkade belåtet. Det var bara vi i den delen av lokalen; vi, ett sällskap av äldre människor som underligt nog bytte plats med varann hela tiden, samt en kvinna som var kusligt lik Lisbeth Salander.

Det var tur att det var så många rätter, för det var väldigt lite mat på varje. Jag har lite svårt för det där. När jag äter vill jag äta ordentligt, inte få fyra hyvlade bitar lax upplagda på världens största tallrik. Men det är ju jag. Ni ser ju hur glad jag ser ut förresten, fråga mig inte vad jag håller på med. Förmodligen är jag sur för att min ädelostsoppa var slut efter två skedar eller så hade jag helt enkelt fått i mig för lite kolhydrater. (Örhängen Syster P, linne Valerie, kavajen har jag hittat i en polsk ebaybutik för 249 spänn – ho ho).

När vi gick hem var det kolsvart ute och staden var folktom och det doftade tungt av tång precis överallt. Underbart.

Och väl hemma på hotellet igen öppnade vi två påsar chips och bullade upp alla kuddarna, sen satt vi till sent in på natten och tittade på medtagna avsnitt av The Mentalist och filosoferade om vad vi ska göra när vi blir vuxna, egentligen.

Japp. Världens bästa komma-bort-helg har det varit.

13 kommentarer till “Att visa lite mer från helgen.

  1. Vad ni är söta!! Låter som ni haft en toppen helg men vi är likadana- borta bra men hemma bäst, alltid skönt att komma hem igen! Kram

  2. Ser mysigt ut, tycker jag. Jag gillar att äta flera rätter och lite av varje, det är det som är meningen, tycker jag, att man skall smaka lite av varje (gud var jobbig jag blev nu då :))
    Jag har länkat till din sida ifrån min blogg – hoppas du inte misstycker?
    Kram

  3. Ahh, fantastiskt mysigt! Låter helt underbart! Min svärmor bor precis i den gatan du har fotograferat och vi ska åka dit i påsk. Jag längtar! Simrishamn är vackert året om!
    Kram Jenny

  4. Vilken härlig helg ni verkar haft! Gud så sugen jag blev på att åka iväg någonstans och äta massa gott.
    Och visst är det så. Att det är jobbigt när man får in en supergod rätt och så är den slut innan man börjat äta!

  5. Men precis! Varför ens ta fram en stor tallrik om man inte tänker använda utrymmet på den!!! Sen kan det där lilla vara hur gott som helst, men det bli ju än mer frustrerande att inte få mer – när det fanns hur mycket plats som helst på tallriken.
    Men det låter ändå som ni haft en mysig helg där borta i öst. Vi styr strax kosan dit, men det blir bara en dagstur (bilen ska på service) hoppas Apotekarns är öppet då 🙂
    Ha en härlig påskvecka!
    Kram Suz

  6. Hur gott såg inte det där ut då? Ädelostsoppa säger du. Hm. Jag älskar när man får in många små rätter, då får man ju prova så mycket gott!

  7. Åh ser himla mysigt ut 🙂 Jag däremot gillar när det bara är lite, så att man orkar prova på flera olika saker 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg