Att bygga sig en koja.

Ja, jag ändrade om lite här hemma. Jag tog mina Happy Lights ur glasburken (i den stoppade jag ett kranium – låter inte klokt men blev riktigt bra, visar sen!) och med hjälp av en förlängningssladd och en häftpistol blev vi visst med sovrumsbelysning.

Så nu svävar bollarna där, mellan takbjälkarna, och sprider mjukt ljus.
Älskar’t!

29 kommentarer till “Att bygga sig en koja.

  1. Rätt slinga med rätt ljus gör ett helt sovrum. Kattfan har bitit av hur många som helst och jag är just nu utan. Det påverkar hela känslan i rummet. Så jag är på jakt efter nytt. Det ser himla cozy ut

  2. Jag har sett 8 ”bollar” på Ikea där man inte behöver någon sladd, vad tror du om det? OK man måste ju ladda upp bollarna på dagen och sedan ta in dom?! Man kanske kan ha dom i uterummet? Ja, man kan ju mysa där också 🙂
    <3

    1. Jaaa, de där utebelysningarna?! Varför inte. Jag har funderat på att pynta trädet här utanför med såna, jättemysigt ju.
      Kram

  3. Så mysigt!
    Nu får man ju lite längt att fixa sitt sovrum som just nu är väldigt ofixigt. Well well…

    Önskar dej en god natts sömn & bra start på nya veckan.

    Kram

  4. Så mysigt! Men hur fick du egentligen plats med slingan i glasburken? Jag provad och ungefär hälften hängde utanför. Kanske har en längre slinga än dig.

  5. Hej fina Emma!
    Kan du snälla inte visa hur ert hus ser ut?! Jag har sett små bitar av det här på bloggen men inte hela, jag har en känsla att det är precis ett sånt hus jag går omkring o drömmer om!

    Kram
    Ellen

    1. Om du kollar under kategorin ”Huset” här åt höger (och nestinghysterin) så kan du nog se precis alla rum 🙂
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg