Att ha aprilväder.

Idag vaknar vi till aprilväder; medan vi äter frukost faller snö på mina påskliljor och Tooka vägrar ta ett steg utanför dörren. Men vad ska man göra? Det är bara att fortsätta att grädda baguetter i ugnen och lyssna på Ted Gärdestad och se fram emot påsken istället; att ha bonusdagar både fredag och måndag är inte illa och gör så att Västkusten lockar.

Och småbarnsföräldrar! En sak som jag kom fram till i helgen var vikten av en bra resesäng. Maj gådd. Eftersom jag älskar lövet har jag spanat som en hök efter alla tänkbara Nuna-grejer och när jag såg resesängen var jag fast. Så jäkla bra. Sätts ihop med en hand. En! I’m just saying.

Nu ska jag putsa fönster (kanske), plocka in lite påskliljor (definitivt) och spela trummor med Silkesapan (alltid).

Och just det! Nu har Eggkids (som jag fotograferat lite för) öppnat en webbshop och en del av bilderna där inne är ”mina”. Känns som himla häftigt att se sina bilder… användas, liksom.

21 kommentarer till “Att ha aprilväder.

  1. Får definitivt spana in den resesängen, krånliga konstruktioner går fetbort när man har små!
    Vi får hoppas att vi får fiin fint väder till påsk i alla fall! 🙂

    Kram Tess

  2. Även vår Snygging vägrade gå ut i morse… och då jag anser han vara aningen för stor för kattlådan var det bara att draaaaaaaaaaaaaa ut honom i kylan för att göra toalett. Nu ligger han och tjurar under en filt i sin bädd och vägrar lyfta blicken högre än tröskeln.

    Må gott

    *KRAM*

  3. Vad härligt med en hel låda påskliljor! Ja, april startade verkligen med aprilväder i år. Här lägger sig snön så det är helt vitt ute. Lycka till med dina planer idag! Själv har man ju en hel bonusvecka!!! 🙂
    Kram Malin

  4. Åh den dör sängen. Wow!
    måste bara tipsa om en som passar för resande utan bil. Den är som ett tält och väger Max ett par kilo. Den är som ett litet tält. Toppen! Från Nomad. Det sätter du inte ihop med en hand men på Max 5 min. Och funkar som myggskydd, solskydd oxå om man så önskar.

    Ha en härlig aprildag!
    Nu ska jag spana in dina eggkidsbilder.

  5. Tänk om man hade såna djur, som vägrade gå ut när det är kallt! Fick visserligen släppa in en något irriterad kattdam igår när det haglade, men annars vill de ut mest jämt de där små djuren.

  6. Aprilskämtsväder här uppe i Umeå..man tror ju att det är på väg att bli vinter igen!:( Varför bor man inte i typ skåne, undrar man…=)

  7. Här har också Aprilväder just nu…..men vad gör det då man har en liten Lotta som förhoppningsvis är dräktig…….tänk….småLottor 🙂

  8. Hur hittar du alla smarta barnsaker? Själv hittar jag aldrig några utan får börja fundera på om man inte ska bli barn-saks-tillverkare.

    1. Jag veeet! Men Nuna har jag ögonen på sen Lövet. Ska roffa åt mig deras sulky också den dag det är dags.

  9. Den sängen måste jag spana in! Har du den stora eller mini-varianten? Hittills har vår tjej sovit i vagnen när vi sover borta men den börjar kännas lite trång att sova i en hel natt. Tack för bra tips! /Elin

  10. Den här bilden på blommorna var fasligt vacker. Du har en förmåga att fånga det enkla på bild och göra det till något magiskt. Önskar dig en fin måndag!

  11. Jisses – det är nästan så att jag själv skulle vilja ha en bebis igen! Vilka fantastiska prylar det finns, både resesängen och lövet! Och alla goa bebis- och barnkläder…och saker… mmmm… Ok, jag får väl vänta på att få barnbarn istället…
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg