Att ha fått hem något sagolikt.

Som ni vet är jag ju inne i en inredningsperiod nu. (Kan bero på att det kommer hit en massa fancy folk och gör ett inredningsreportage i maj vilket gör mig alldeles hispig och lätt nervös, som en gammal tant som får finbesök ni vet; en sån som står i köket och försöker släta till håret och skakar lite på händerna så att kaffekopparna skallrar men hey – nog om det). Inredningsfas vart det ja.

Jo, jag är i en inredningsfas och jag är samtidigt galen i lyktor, så när jag såg den här så sa det bara ”tjong” i hjärtat. Alltså verkligen. Och när den kom idag var den till och med vackrare än jag kunnat föreställa mig, alldeles tung och rostig, och passade perfekt där fågelburen tidigare hängde.

Sen övergick ju mitt ”nästa ryggskott” till ”älskling-var-har-vi-morfinet-”ryggskott när jag hängde upp den. Men det var det värt.

Lyktan kommer från Dreams of Molly. Missa inte att ni har 20% rabatt på totti sortimentet där, kolla annonsen i högersidan! Fullpris är för suckers.

25 kommentarer till “Att ha fått hem något sagolikt.

  1. Superfin lykta! Men du, ta hand om dig och passa ryggen. Se till att få lite massage av maken ikväll….

    Kram
    /Vivvi

  2. Kanske skulle försöka styra in svägerskan på att bli kiropraktor istället. Muta henne med lite Wallafluff och en fågelbur. Typ. Om hon inte är medgörlig på den punkten så kanske jag kan få byta min svägerska, logoped, mot din urolog. Jag skulle verkligen behöva nån att ringa när jag får för mig att jag har prostatacancer. Skulle va bra.
    Tack på förhand!

  3. Haha, vet hur det är. När det skulle komma hem folk här och fota för Lantliv så fick jag en väldig fart. T.o.m ”den-sista-listen-som-aldrig-prioriterats-tidigare” fick plötsligt både färg och satt på rätt plats i en hast. Ganska skönt efteråt 🙂

    Lyktan är ljuvlig! Själv hamstrar jag inför en stundande flytt, farligt med frestelser…

    kram

  4. Den är så snygg så jag tror jag går bananas.
    Den SKA hem till mig.
    Fan. Jag måste sluta läsa dig.
    Varje gång jag går in måste jag ha något som du redan har nosat upp.

  5. Den där otroligt vackra lyktan(!!) såg jag i helgen inne på Myrra-butiken här i Uppsala, det sa tjong i mitt hjärta också, men jag har inga takbjälkar att hängs den i så det blev ingen 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg