Att ha krypsäkrat.

Eftersom jag har en mycket mobil bebis just nu som tar sig fram genom att antingen rulla i full fart tvärs över golvet eller genom att göra en faceplant rakt ner i brädgolvet och skjuta ifrån med benen, så har jag krypsäkrat här hemma. Det är inte en del i min inredningsfas, men just nu består halva vardagsrummet av två dubbelsängsduntäcken samt en grizzlyfilt. Kanske inte så vackert men förbaskat effektivt.

(Särskilt för mammor med ryggskott som mest kan halvligga på golvet och ropa ”åååå vad duuuuktig du är” och kittla bebisen med tårna när de kommer åt).

Nu? Nu ska jag ha lördag. Heja!

21 kommentarer till “Att ha krypsäkrat.

  1. Haha kommer ihåg och snart är man där igen. Plocka bort och förmana.. (som om det skulle hjälpa..) men ja det är tur de är söta som socker.

  2. *Skrattar*
    Jag lovar… det finns ingen tonåring som behöver det skyddet, så det finns ett slut på den mjuka inredningsfasen.

    Själv har jag fredag idag… Himla bra dag.

    *KRAM*

  3. Jäkla dumma skitryggskott alltså. Hoppas ditt blir bättre snart! Sitter själv med samma åkomma just nu, så du är inte ensam (precis som om det skulle vara någon tröst liksom…).

  4. Det där är bara början sötnos, snart blir det grindar och lås på skåpen ;)…kram och ha en härlig lördag ehh ja onsdag eller vad det nu är! Lördag för mig också sitter på ett tåg till Skåne…kram/Diana

  5. Bebisen här kör samma stil. Rulla/rotera/dra-upp-rumpan-och-kasta-sig-framåt-tekniken. Går det för långsamt funkar det för hans del att hojta tills en snäll brorsa kommer och hjälper till och puttar på ;-).

  6. Åh den fasen! Mina små var inte helnöjda just den perioden. De skulle fort fram men det gick ju inte alltid, så då fick jag sätta dem upp o så var det härliga leenden igen 🙂
    Men det där är ett tag sen, skit vad tiden går fort, E har precis lärt sig att cykla! 🙂

    Ha en underbar lördag o en härlig påsk!

    Vi hörs! 🙂

  7. Vilken fantastisk läsning jag har haft den senaste veckan! Jag hittade till din blogg i september förra året & har sedan dess troget återkommit mer eller mindre dagligen för att läsa om dig, din silkesapa, din shopping osv. Men för en veckan sedan när jag låg hemma däckad i soffan i megaförkylning fick jag för mig att börja läsa bloggen för början. Sagt & gjort, men det tog mig cirkus en vecka att ta mig igenom alla fantastiska inlägg!

    Måste säga att du verkar vara en fantastisk människa & jag blir så sjukt peppad & inspirerad av dig & dina tankar som du författar i texterna här. Jag har bland annat fått mig en hel del tankeställare när det gäller mig & mitt jobb. Jag har alltid varit typen som lullat runt på arbetet men som aldrig riktigt vetat vad jag vill. Nu har jag funderat massor & börjar så smått få fram en bild av vem jag är & vad jag vill. Nu ska jag så sakterligen börja arbeta mig mot mitt nyligen uppsatta mål. Fick även reda på att det nu snart börjar vankas för medarbetarsamtal på jobbet, den här gången blir första gången jag kommer in på ett sådant & är förberedd, vet vad jag kan & vet vart jag vill! Det är tack vare dig & min fantastiska sambo.

    Sen har jag blivit så galet sugen på att skaffa hund! Haha, skyller det helt på Tant & Tooka! Men tyvärr passar inte hund in i vår liv just nu då vi båda jobbar på tok alldeles för långa arbetspass & dessutom är borta mycket. Skaffar jag hund vill jag har tid att vara med den, och det har jag inte nu… Men någon gång ska nog även den tiden finnas!

    Sen slutligen, är din make även en paramedicinare?? Jag blev lite nyfiken då jag själv nämligen är det, arbetsterapeut.

    Tack för all härlig läsning, hoppas du kommer fortsätta länge till!
    Kram,
    //Anna

    (Glad påsk också juuuu!!!)

    1. Åh <3 <3 Vad svarar man på nåt sånt här? Tack!!! Och kör hårt på samtalet.
      Min man är inte paramedicinare (tyvärr ha ha hade behövt en sån nu) – det är bara jag som skojar om att han såg ut som typ en kiropraktor när vi träffades.

  8. Hahaha vad mysigt ni har det på golvet. Rakel får nöja sig med en fäll att gosa med (inte för att hon är stilla för en sekund)

  9. Hah, vet vad du menar!! Här hemma har vi en dubbelbäddmadrass från vår gamla säng utlagd på vardagsrumsgolvet med ett lakan på, lite kuddar på det och det är otroligt skönt och mysigt att ligga på golvet 🙂 Vad hände med perfektionisten?? Hon fick barn… Nu låter jag tom madrassen ligga kvar när vi får gäster!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg