Att ha minifredag.

Ser ni? På bilden? Det snöar och är sol. Samtidigt. Det är aprilväder, det.
Och här inne sitter jag på golvet med Silkesapan och äter frukost och är inne i en inredningsfas så jag vill spika upp saker och flytta om men jag så nära ett ryggskott man kan komma utan själva skottet, och fjärrkontrollen till TV:n är magiskt försvunnen så jag sitter fast på nåt fasligt tråkigt program om riksdagen.

Men!

Det är lite fredag idag, iallafall här hemma – mannen är ju ledig imorgon. Och sen är det torsdag och sen blev det minsann påsk och vi packar ihop oss och åker till Västkusten och andas salt luft och köper färska skaldjur och tittar i små klädbodar och bara tar det lugnt.
Ja. Nu får det gärna bli påsk.

13 kommentarer till “Att ha minifredag.

  1. Det låter härligt!
    Vi har också lite minifredag här hemma. Mannen min är också ledig imorgon så nu ska vi köra på dunderfrukost med scones och annat gott. Ha en fin dag! Här i Mariefred skiner solen.

    Kram Kitty

  2. Så härligt det låter med minifredag
    Sånt Lyx har inte jag. Men en tredagars ledighet i helgen i allafall. Och det känns helt ok med mig! Hoppas påskhelgen bjuder på mer sol än snö dock
    Ha en superskön dag nu!!

  3. Vad avundsjuk jag blir på ert fina vårväder! Längre norrut har vi fått bakslag i form av minusgrader och snö 🙁 Vill ju ägna påsken åt trädgården.

  4. Det är riktigt aprilväder, iskallt! Så härligt med påsk på västkusten, själva åker vi härifrån västkusten till vårt hus på Mallorca över påsk, ha en fin ”fredag”, kram

  5. vilken fin bild! den andas mer sommar än vinter iaf. vi kanske kan låstas att det är såna där körsbärsblomsblad som singlar ned?
    hoppas ryggskottet skjuter ut sig (höhö!!) (förbereder dig med dåliga ordvitsar inför västkustbesöket!) (du vet götelabörg och så. jag vet ju inte om din pappa ägnar sig åt dåliga ordvitsar. Eller bra.)

    Öh nej. Men. Såatte.
    Hejdå!

  6. Här hemma längtar vi också efter påsk. Inte för att vi har något inplanerat, men några extra dagar med pussar och gosande med Mini och hela lilla familjen samlade är fullt tillräckligt. 🙂

    Alltså, what’s up med snö NU?! Nu ska det ju vara plusgrader och solsken och solstolsväder.

  7. Mysigt med minifredag idag:). Mina blommor är så ledsna idag…tror de frusit i natt och snön gillade de inte alls…;).
    Kram

  8. Hoppas du blir bättre i ryggen snart, uscha!
    Ja än så länge kan du ju inte skylla på silkesapan när det gäller bort drulandet av fjärrkontrollen.
    Minns en gång när min äldsta dotter var liten. Vi letade nästan ihjäl oss efter fjärrkontrollen. Hittade den lite senare i videon där hon lyckats stoppa in den.
    Jo det var ju VHS på den tiden, så den fick liksom plats i luckan där filmen skulle stickas in. Hi hi, vilka minnen. 🙂

    Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg