Att vara på väg till Västkusten.

Sådärja. Då sitter man äntligen i bilen på väg till Västkusten och vädret är på sitt allra bästa humör. Och här ovan ser ni den; skönheten jag ska få låna i en vecka (eller ja; initialt i en vecka – Svåra Lena har lovat att ställa upp på att göra en Volvo-video på måndag, det kan bli episkt). Det är en riktigt stor bil, för övrigt. Typ två gånger högre än mig. Och så är det en automatare. Automatare! Lars har verkligen vida överskattat min körförmåga. Och Volvo har vida överskattat min intelligens; jag fick inte ens upp bakluckan i morse. Jag stod där och slet lite diskret (ni vet hur det är; grannen tittar genom köksfönstret och tror att man har köpt en ny snordyr bil och man vill ju vara cool liksom, inte en idiot som inte får upp bakluckan). Så jag fick låtsas att jag skulle gå och hämta nåt, istället, så fick mannen följa med ut och låtsas hjälpa till att bära det tunga. Han fick såklart upp bakluckan på en gång. (Lars! Ett litet tips på produktutveckling; om man gör en nyckelknippa med en knapp med en bild som illustrerar hur en baklucka öppnas – då är det fiffigt om den faktiskt öppnas när man trycker på den knappen). Men! Underbar bil. Vacker. Med hörlurar! Som jag inte klurat ut vad de är till för ännu, men det ger sig väl.

Så passade jag på att ta en sneak peak-bild på vardagsrummet innan vi drog. Det har ju hänt lite. Igen. Lyktan har kommit ner bland annat och det är en faslig blandning stilar jag fått ihop nu. Crossover kan man ju säga om man är snäll. Eller sinnessjuk. Om man är mindre snäll. Men jag gillar’t!

Ses snart igen, när vi är framme.

26 kommentarer till “Att vara på väg till Västkusten.

  1. Ha ha ha, det måste vara män som är produktutvecklare där. 😉
    Varför göra saker svårare än det egentligen borde vara liksom?
    Nått för dig Emma att ta tag i kanske nu när du har fått in en fot hos Volvo? 😀

    Önskar er en härlig helg, och kör försiktigt nu!
    Kram kram

  2. Haha, det lät ju ungefär som mig i går! Vi har lånebil denna veckan för att vår bil är på verkstaden (jo, det kanske var så att jag körde lite in i en liiiiten betongklack på macken, men det syntes ju knappt!!).

    Igår var vi alltså och handlade, jag och barnen och jag skulle ha in grejerna i bagaget och tittar fundersamt på bakluckan. Det finns inget handtag och jag har definitivt inte fått någon flådig nyckel med bagagöppnar-knapp på…

    Jag bestämmer mig för att helt enklet ställa grejerna med kidsen i baksätet men innan jag överger bakluckan så pillar jag lite sådär nonchalant på det fina runda VW märket bak på bilen och huxflux så hittade jag handtaget, det var lixom dolt i märket. Hur lätt var det att veta?

    Hoppas ni får en riktigt härlig påsk och kör försiktigt!
    Förresten, inte för att göra er besvikna eller så, men här på västkusten har vi skitväder, regn och snålblåst… Men det ska visst bli fint i morrn!

  3. Ha ha ha, kände igen mig där med bakluckan! Den ser väldigt snajdig ut! Hoppas ni får en härlig västkust-helg. Kram

  4. Kör nu för tusan lugnt med min bil :). Den ska vara tip top när den entrar the Island nästa veckan :D.

    Galet fint vardagsrum. Alltså galet bra och inte galet som i sinnesjuk.

    PÖSS <3

  5. Men den kan du ju inte lämna tillbax! Det förstår du väl! Passar ju dig utmärkt när du ska sladda på gården, mitt framför näsan på grannarna…;) glad påsk på er!

  6. Typ en marockansk jaktstuga i newengland stil 😉 Jag gillar’t som tusan! Ha de fint på västkusten!

  7. Det finns inget bättre än automat. Man kan vara helt intelligensbefriad och ändå klara av att köra bil. Dessutom är det totalt avstressande att slippa rycka i den jävla spaken och fibbla med trampdynorna. Jag har inte ens körkort för manuell. Får ej köra.
    Safe trip!

  8. Hm… hade det varit en kvinna som produktutvecklat en bil så hade det funnits en krok för handväskan… NU får den ligga och bli smutig på golvet ELLER ha ett eget säte i bilen.
    Hade det varit en kvinna som produktutvecklat en bil… så hade pedalerna varit ställbara för vilken sort skor man har… Att köra långt med 12 cm klackar är himla jobbigt och det förstår inte en man. VADDÅ byta skor när man kör… DET är INTE att tänka på.
    Kom nu inte någon och säg att det finns visst kvinnor som produktutvecklar bilar… för i så fall har de missat VIKTIGA faktorer… JÖSSES…

    Det finns i å för sig en scooter (Zundapp Bella) som har handväskekrokar… DET är grejer det.

    *KRAM*

  9. Kör lugnt i fina bilen!

    Gillar blandningen i vardagsrummet. Crossover, japp, men man kan också säga personligt helt enkelt 🙂

    Kramar

  10. haha köpte en 307 cc , och försäljaren fick inte upp bagageluckan,inga knappar inuti,inga på nyckeln,. så han fick ringa på hjälp & efter 15! min & 4 försäljare? kom en på att trycka in nollan ,och vips 🙂 haha.. de e inte alltid lätt !

  11. Västkusten bjuder på snöblandat regn idag… men jag har flyttat in i nya, fina lägenheten och är ledig tills nästa vecka så solen skiner ändå! (:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg