Att göra en egen PR-kupp.

Detta inlägg skulle jag väldigt gärna presentera i samarbete med Volvo. Men än så länge presenterar jag det i samarbete med mig själv.


Eftersom det låter pricey att bli stämd av Volvo borde jag kanske berätta att bilden är lånad/stulen/illegalt nedladdad härifrån.

Det här är Lars. Han har ett dyrt efternamn, brukar åka till fjällen med familjen och tycker mycket om lajvande. (Tror jag. Eller så har han bara varit på medeltidsveckan. Svårt att avgöra när man googlar).

Hursomhelst.

Lars ska låta mig provköra en Volvo. En stor jäkel. Det är modigt för jag är ingen särskilt bra bilförare, men det vet ju inte Lars och övning ger färdighet. Problemet är bara att Lars tycker att jag ska ha bilen i en vecka och jag tycker att det där med att lämna tillbaka den är överskattat. Ett år borde jag ju få låna den iallafall! Eller ett halvår då. Jag är inte så kinkig. Men jag är ju bra PR för Volvo; jag går på mentorsträffar och sånt och träffar en massa businessmänniskor som absolut borde köra Volvo. Jag kan ju sladda in på parkeringen med den röda skönheten jag ska få provköra och säga ”175 hästar – jojo, får plats med hela familjen i den här serru” och klappa lite lätt på huven. Möjligtvis får jag ta reda på antalet hästar först, så det inte blir fel. Men typ så. Och för att inte tala om alla er! Ni kommer ju köpa en Volvo, såklart. Minst. Kanske till och med två.

Jag har försökt förklara det här för Lars. ”Kom igen nu, Lasse” har jag sagt ”Ett halvår iallafall? Schyrre?”. Men han är obeveklig, det ser man ju på bilden. En cool katt, liksom. ”Nej” har han sagt. ”Den ska vara tillbaka nästa torsdag”.

Men vad Lars nog inte riktigt förstått är vem han är up to så att säga. Jag kan väl en hel del om PR, jag också. Jag menar; a womans got to do what a womans got do do, eller hur? Det fattar ni, ni är smarta. Ni kanske kan komma med förslag på vad jag borde göra för att få Lars att förstå? Om de försöker PR-kuppa mig ska jag minsann PR-kuppa dom. Lite Volvoinlägg ska det bli iallafall. Jag funderar på att tvätta den, kanske, sådär slinkigt ni vet – som Jessica Simpson. Problemet är bara att det inte finns en chans i helvete att jag gör det utan min Spanx. Och bikini ovanpå Spanx känns sådär. Jag kan ju posera på huven iklädd aftonklänning lite lätt och ledigt, det borde göra susen. Och så kanske göra en Volvo-video. Som MTV Cribs, fast bil. Hum hum. Får gnugga geniknölarna. Nåt ska jag nog komma på. Nu ska här promotas Volvo.

(Jag har till och med lagt till en ny kategori som heter ”Volvokuppen”. Så nu vet ni; alla inlägg som är i den kategorin är ren och skär och skamlös reklam för Volvo – utformade för att få er att rusa till Volvobutikerna och ropa ”ge mig en! en sån som Emma har! ge mig två! tre!” Vilket ni kommer att göra. Såklart. Och så blir Lars jätteglad och säger ”behåll Volvon du, Emma, det här har du gjort jättebra, tack så mycket” och så kramas vi litegrann).

Så. Nu bjuder vi Lars på en jävla åktur, okej? Han ska inte fatta vad som hände.
(Och Lars; spänn fast dig. Nu blir’e åka av).

39 kommentarer till “Att göra en egen PR-kupp.

  1. JÖSSES tjejen… Nu har jag skrattat högt IGEN.
    Har själv en Volvo som är äldre än vad Du är, jag lovar… så vill Lars att Du ska fixa en Vintagevolvobild där Du snyggt försöker krawla Dig ur en -68 årsmodell volvo så är det bara att sätta Dig i röda lånevolvon och bromsa in på vår garageuppfart… Jag rullar ut -68 och Du sätter Dig lite snyggt i den och sedan krawlar Du dig ur den lilla Californiavita volvon i en snygg Walla och POFF fotografiet sitter på ALLA busskurer och i volvotidningen Ratten… (finns den kvar föresten???) och Du har kammat hem ett kontrakt på lånevolvo typ skitsnabb och röd.

    *KRAM*

      1. Vill du sedan göra samma sak men då med en VOC-Volvo dvs en rally bil som är en Volvo som tävlar i Volvo Orginal Cup så kan jag fixa det! Hur kul som helst!

  2. På något sätt har den där fetvolvon fastnat på min näthinna. Tänk Lloyd Cole’s Dedication to my Ex. Skulle inte det locka tro? En milf som åmar sig lite kring det trygga stabila starka varumärket.
    Jag är lycklig ägare till en fetvolvo. Kanske ’Bloggare kör XC90’.
    Eller gör en Ranelid. Tryck upp en egen regskylt med ’Någons fru kör Volvo’.

  3. Walla och Volvo…Walla och Volvo. Så dränker du in wallan i vatten och kör en Jessica Simpsson goes Walla goes Volvo goes Wet T-shirt contest. Garanterat succé! Å så slänger du upp en video på youtube och får massor av klick! Volvon är din, tack och bock. 😀

  4. När jag har hyrbil i Stockholm för jobbets räkning är det alltid fina Volvos, I love it! Jag röstar tveklöst för en Jessica Simpson-tvättning! Gärna till tonerna av någon booty-låt. Kan man kanske involvera typ… milkshake?

  5. Jag kan riktigt se en bild framför mej en snygg volvo och Emma i sin snygga Walla.
    Jag älskar dina inlägg
    Glad påsk på dej!
    /Ann-Sophie

  6. Vi gör en blogg-grej av det! Jag har en sambo som är Volvonörd så han hade ju bara blivit glad om jag hade varit med i en VolvoPRkupp. Syrran och hennes man är också volvonördar och tja en hel hög med folk runt mig är Volvonördar så vi kan säkert få ihop något. Haha
    Jag kan göra ett Volvo-inlägg om dagen i en vecka eller något sånt. All reklam är ju bra.

  7. Du e så jävla grym, sitter å garvar ihjäl mig å försöker tänka logiskt på hur du ska få den där bilen…
    Det borde finnas viktigare personer än Lars – liksom gå bakom ryggen på han och smörja upp dom med någon cool PR cup… å sen så ringer dom Lars å harklar sig å säger ”ja du vet den där Emma, är nog jäkligt bra för oss på Volvo” så ge henne bilen i minst 6-12 månader …

    Go å gla påsk på dej

  8. Hahaha.. Jobbar på Volvo, controller på utvecklingsenheten för nya volvobilar:) klart att du ska köra en sådan. Fortsätt att ge reklam så borde det lösa sig;) jag hejar på dig!!

    1. Jag ska kolla efter tips på marknadssidan till dig:) har skickat ett mail till en kollega nu. Klart att Emma ska köra Volvo. Det är ju grym pr enligt mig:)

      1. HA HA! Jag kör ju Volvo nu, i en vecka. Ska kräma ut det mesta av det. På måndag ska jag göra en video!

  9. Ta en av dina vackra smoggiga underbara drömska bilder… visa upp volvon för oss som om den vore en Walla… kör ut den rätt på åkern i morgondis… få den att sensuellt blicka in i kameran, äh kör all in o dra på dig din vackraste walla o kravla upp på bilen o se så trolsk ut att bilen aldrig nånsin kommer vilja lämna åkern, eller dig heller för den delen…. och lars inser att alla förtjänar en walla på en disig åker i morgonljuset, även din lånevolvo…. ja du fattar ;P (om inte så kan du låta lars hämta bilen själv när den fastnat i vårleran på åkern, moahahahahaha)

    1. Men JA!
      Precis så som Tess skriver, visa Volvon som en Walla! Och fungerar det inte så kan Lars hämta den på åkern.

      Vi borde skicka vykort till Lars, fina Volvo-Walla-kort!

  10. Oj, vad synd! Det här börjar mer och mer likna en köpt blogg. Precis som alla de andra bloggarna som ligger högt på topplistan. Alla är stöpta i samma form, visar samma märkesplagg och samma Day-produkter. Aptrist om du frågar mig. Våga stick ut istället och sluta ”go with the flow”.

    1. Vad tråkigt att du känner så! Jag tycker personligen att jag ganska lite go with the flow 🙂 Men jättetrist. Hoppas du hittar inlägg du tycker bättre om.

  11. Men alla kläder du promotar och inredning och dittan och dattan då? Tintinstyle och Creative Lounge och Nordljus och Blackballoon och Länna Möbler för hela slanten, precis som massor av andra bloggare. Det är att ”go with the flow” tycker jag.

    1. Jamen det är ju inte så konstigt? Jag har helst slutat läsa magasin och läser bloggar istället. Såklart kommer jag att inspireras av andra. Och jag gillar nätshopping, och de butikerna har bra affiliateprogram – man får rabatt när man har deras annons på sidan vilket alla som har en blogg kan använda sig av. Så då kan jag handla där billigare och billigare gillar jag, alltså handlar jag där. Varför köpa för fullpris om man inte behöver? De är ju inte dumma, butikerna, de vet vad de gör 😉 Och vad det gäller Nordljus har jag ju fotograferat väldigt mycket för dom, men det innebär ju inte att jag köpt alla de kläderna. De åker tillbaka igen. Som till Linolin och Tintins style of the week. Ja, lite så tänker jag 🙂 Och det ÄR sjukt svårt att ha inspiration till 4 inlägg per dag; då blir det att man får använda sig av det man har. Placera ut ljusstakar att fotografera, göra en rolig styling, och så vidare. Som sagt; tråkigt att du känner så men jag kan inte tilltala alla. Det vet jag. Och vad du känner och tycker är såklart upp till dig och ingenting jag ska försöka ändra på. Ha en jättefin påsk, och hoppas du hittar nåt här du gillar eller att du hittar bloggare som kanske är lite mer ”egna”.

      1. Bra svar Emma! Du är inte som nånn annan bloggare tycker jag, det är därför jag är här. Tack för att du alltid får mig att skratta.

    2. Är det bara jag som tycker att du är så långt ifrån ikea man kan komma? walla liksom, vilken svensson har det? tycker inte att du kan ha en mer egen stil, sådär bohemt lantligt med en touch av sommar, robusr men vackert.
      VISST att många små inredningsbutiker drar åt det hållet, kan ju dock vara för att ett stort antal människor drömmer om att ha ett fint hus på landet, som i grummereklamen.. så råkar du ha det, grattis säger jag!
      skulle själv gärna ha det!

        1. du har ju blivit stort för att du lever ett vackert liv, i en vacker miljö och har mkt att säga.

          jag kan själv känna en trygghet vid havet, nära naturen. hur skönt det är på sommaren att bara springa omkring i en svalkande kjol och bara va… tycker det är livet! därför jag började läsa här.

          kram!
          <3

  12. Haha, så fantastisk bra, Emma:)))
    Og så morsomt med nettopp Volvo, da vi en av de kommende dagene skal skrive kontrakt på nettopp en Volvo:)!
    Veldig spent på hva slags modell du prøvekjører???
    Jeg er nemlig sånn at jeg setter meg inn i alle detaljer og sammenligner modeller, tilbehør og motor (værre enn han jeg bor sammen med) når vi skal ha noe nytt!
    Han mente nemlig at vi MÅTTE ha en V70, nå som vi har to barn.
    NO, NO, NO sa jeg, den står det jo ”gubbebil” på! Jeg klarte å argumentere meg frem til at vi kunne klare oss med en V60 (som jeg synes er helt rå, utseendemessig), så en V60 it is;)!!!
    Neste blir håper jeg blir en XC60, da snakker vi;)

    Fin påske til deg og dine:)
    KLEM

    1. Jag kan inte kommentera på WordPressbloggar av nån märklig anledning 🙁
      Så fin killarna är på headern!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg