Att ha invigt Edison Park.

Och så är man tillbaka då, efter att ha varit i Lund och invigt Edison Park. Inte för att jag på något sätt var avgörande för att själva invigningen men jag var där iallafall och hejade på och åt god mat och hum:ade åt byggnaden.

Det här är Rolf, förresten! Rolf Elmér, min mentor. Han jobbar som regionchef i Malmö för Svensk Näringsliv och är en helt fantastisk inspiratör. Och så ställer han bra frågor och låtsas inte om att jag pratar för fort och så skrattar han en himla massa. Det är kanon. Det känns lite som att ha gått till en pricey psykolog när man kommer ifrån ett möte med honom.

Det bjöds på köra-bil-bubbel och supergod mat från Smarta Kök och hux flux stod där en trollerikonstnär som hete Maaagiska Måns! och fick alla kostymklädda att veva med händerna luften. Det var livat. Efter det så tog jag och Rolf en promenad och försökte bena ut vad det egentligen ska bli av mig när jag blir stor och andra världsliga ting.

Och nu är jag hemma igen och tar igen mig. Det är ju baluns på Glasklart ikväll och då måste småbarnsmamman vila lite emellan för att orka med, förstår ni.
Ung i hjärta, ung i sinne och allt det där.

Nu ska det funka med att rabattkoderna släpps på fejansidan (som den idag) och uppe i menyraden. Och så har jag snart en lösning för det andra också, tack vare världens bästa Smelink. Så snart är alla happy hippo!

4 kommentarer till “Att ha invigt Edison Park.

  1. Det är inte lätt det där med att veta vad man ska bli när man blir stor. Jag är 32 och har inte heller helt klart för mig vad jag vill göra. Går ett traineeprogram nu för framtida ledare/chefer och har också mentor. Hoppas på att programmet ska ge mig lite klartecken!:)

  2. Tänk vad härligt med möjligheten att man kan bli precis vad man vill! 🙂
    Ibland tror jag man blir himla stressad här i livet av att man urvalet av allt är så enormt..
    Du behöver ju inte ens bli riktigt stor på riktigt heller, behåll barnasinnet kvar livet ut och du är en lyckligare människa 🙂

    Fest efter fest,wohoo! När får man dig på baluns till hufvudstaden?! 🙂

    Kram Tess

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg