Att inte kunna välja.

Hjälp mig! Vilken ska jag välja till ikväll?

Klassiska svarta ”tight-så-man-gör-bäst-i-att-stå-upp”-klänningen… eller…

”Flygvärdinnan”? Dock i behov av att strykas.

Vilken?

53 kommentarer till “Att inte kunna välja.

  1. Den svarta är ju väldigt snygg.
    Men du lär ju inte vara ensam om att komma i en svart klänning. Dessutom tycker jag att den är lite för tråkig för dig… Jag röstar helt klart på flygvärdinneoutfitten.. och hoppas att du någon gång under kvällen kör ”säkerhetsrörelserna”- du vet.. visar vart närmaste nödutgång är och sånt..:).

  2. Vad är det för typ av baluns? Alltså du är ju riktigt smashing i den svarta. Halsringningen är kanonfin. Kjol och top är skitsnyggt också, men lite mer casual. Inte något huvuden kommer vridas 180 grader för att spana vilken puma som just passerade i salingen.

  3. Båda är tiopoängare… men frågan är vad det är för slags tillställning. En lite finare… helt klar den svarta, supersnygg (by the way så smal du är, Tommy Körberg är borta ser jag 🙂 ). Är det lite mer casual tillställning ja då får du köra flygvärdinnan 🙂 riktigt snyggt men samtidigt en avslappnad look. Önskar dig en trevlig kväll!

    Anna

  4. Om det hade varit din man som stod där, med motsvarande outfits fast manliga, tror jag flest hade röstat på kaptenen, istället för man in black. men det är ju en annan tanke…

    jag tycker båda är fina, ta vilken du vill.

  5. Du är ju såå snygg! Och va smal du blivit redan! Jag har en son på tio veckor, och har 10 envisa kilon to go. Fortsätt ät din choklad för guds skull! 🙂

  6. Shit filken figur du fått till redan, bra jobbat! Nu får du allt ta o dela med dig av knepet för att få till formen, så jag slipper vassdungen i sommar! 😉

    Lilla svarta är ursnygg, var kommer den ifrån? Kjol o top mer casual, men snyggt det med, som flera andra redan skrivit -beror lite på vad för event. För egen del skulle jag valt nr 1, lilla svarta alltid ett säkert kort, upp piffad eller nerstramad beroende på vad för tillställning.

    Ha det gott,

    Kramar från upplandskusten o f.d preggo-kollegan, numera Semlans mamma

  7. Synd att jag är alldeles på tok försenad med min kommenter, men den svarta ”tight-så-man-gör-bäst-i-att-stå-upp”-klänningen tycker jag är riktigt snygg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg