Att ha spenderat dagen ute.

Vilken fantastisk vårdag det har varit!
Vi har varit ute mest hela tiden och rotat fram gamla vackra terrakottakrukor jag vet har legat gömda i garaget och ätit glass och tvättat lakan och låtit dom torka ute så att lavendeldoften spridit sig för vinden och lakanen blivit sådär sträva ni vet, som nymanglade bäddset i mormors garderob; hoprullade i prydliga högar.

Visst har det varit lite kallt i vinden – men ändå. Man kan vara ute.
Vi är bara veckor ifrån sommaren.

18 kommentarer till “Att ha spenderat dagen ute.

  1. Så härligt det ser ut, här är våren ett minne blott. Känns mer som om julen är på G! Snösnösnö överallt! Kram på dig och ha en fin dag!

  2. På vår bakgård är det alldeles vindstilla. Vi har legat på en filt och ätit mackor och druckit saft. ”Det här är bästa lyxen i världen” som My, snart fyra, uttryckte det!

  3. Aha, det är du som stulit dagens sol. 🙂

    Här spöregnar det.. men inte för att låta sådär jobbigt klyschig, det är också ganska mysigt.

  4. I lördags hade vi sommar, idag vinter! Härliga bilder och det är så himla härligt när man kan hänga ut lakan på tork! Köpte nytt tvättmedel från Durance med lime blossom lukt som också luktade fantastiskt gott!
    Kram Helena

  5. Underbart är det. Knopparna har slagit ut lite för varje timme som har gått..men det är overkligt nära helt plötsligt. Är hemma och förkyld idag, men några vändor har det blivit ut på balkongen..Ska bli roligt att få se hur det blir på terrassen.
    kramar Åsa

  6. Oh…lavendel…berätta….. tvättmedel?? eller sköljmedel????…Vilket??
    Tack för all din inspiration du sprider som ett regn från ett trollspö liksom…..♥

    1. Tvättmedel OCH sköljmedel 😀 Jag varvar mellan Durance (som jag tycker är ljuvliga) och det lila från Softlan (Aroma Therapy).

  7. Mm..älskar manglade lakan… Men ännu mer älskar jag doften av vår & sommar i lakan och kläder. Tar mig tillbaka till barndomen!!

  8. Vill helst inte läsa om bortglömda terracotakrukor!!Jag slängde hur många som helst när vi flyttade för 5 år sedan- Och mycket mycket annat som jag ångrat djupt!

    Fina bilder 🙂

    Kram Anna

  9. Jag undrar blev det något av den där insamlingen till en hjälporganisation, eller vad det var du hade på g. Just nu är Magdalena Graaf iväg till Philippinerna och har insamling, nöden är stor! Kan kanske vara nå´t?

    1. Det går bra med den 🙂 Det tar ju lite tid att tillaga hundratals recept, fotografera dom, göra layout, skriva text osv. Och med tanke på att jag har en sexmånaders tycker jag att n kokbok passar mig bättre än att åka till Filippinerna (mitt projekt kommer även rikta sig till en organisation i Sverige av den anledningen).

  10. Åhhhh, här uppe i Norr snöade det i helgen och nuförtiden är det minus grader igen på dagarna. Magisk april väder, så egentligen borde man ju veta, men efter en grillpremiär i fredags sittandes ute i t-shirt blir man lite kräsen :S 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg