Att ta tillvara på måndagskvällen.

Medan mannen tittar på TV med ena ögat och jag filar på en ny bloggdesign (det är ju vår och sommar nu – då måste man ju ha en ny design) äter vi ost och hummar åt varann och konstaterar att detta är vår torsdag, litegrann, och att veckorna känns så mycket kortare när vi gör så att han är ledig med oss på onsdagar.

(Vi har ingen ritning på bänken, den vart liksom improviserad, men jag ska försöka fotografera den lite bättre snart så ni kan se hur den är gjord).

Ikväll gör vi inte så mycket mer än det här; ost och hummande och kanske en film tillsammans sen när solen gått ner och Silkesapan somnat och kvällen är bara vår igen. Det behövs ju inte mer. Bara man har ost har man det mesta.

21 kommentarer till “Att ta tillvara på måndagskvällen.

  1. Hur länge har ni varit gifta? Efter våra 9 år o snart tonårsbarn hinner man somna innan barnen o mannen zappar mellan krigsdokumentärer när han inte slumrat till.. Sover gör han ju inte:)

  2. Hej! Skriver det här istället:

    Så UNDERBART, FANTASTISKT, VACKERT du skrev när du skrev om din första kärlek!! Vilken otrolig talang du har!!!! Stor kram från Lisa S i H-viken

  3. Mumsigt och mysigt så det förslår fina du! Och så fin er terass blir med make-snickrad bänk och vackra krukor och hela kokarongen. Underbart!

    Kram Jes ♥

  4. O S T. De e tamefaen bäst. Särskilt när man blivit förvägrad det under en graviditet, eller tre. Och rött vin förstås. Japp.

    Over and out.

  5. Härligt att lyxa till det på en vardagkväll! Du som gillar ost och kex… Har du provat de kexen ”Tuc” medsmaken svartpeppar eller Souurcream/onion?? Ursmaskiga!! det klart vet inte om de passar till smakfull ost…jag äter de som de e… Tjingeling!

  6. Lediga onsdagar är det bästa! Har haft det under hela min utbildning. Helt fantastiskt faktiskt. Ha en skön tisdag – ser lovande ut (åtminstone i Helsingborg)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg