Att vara redo för värme.


Rayban Aviator med guldram & grönt glas, storlek 58 på glasen. Köpta på 24optics, finns överallt.

Jag tycker så vansinnigt synd om er som fått snö igen. Jisses. Hade det börjat snöa här hade jag börjat grina, tror jag. Nu är man ju liksom inställd på vår och värme och utsikten att snart kunna ha gräs under fotsulorna och kvällar på terrassen och att kunna sitta ute och grilla utan att grillen lyfter och blåser bort. Och att plantera! Sånt man inte har en aning om vad det är och som man glömmer bort vart man har stoppat.

Och så måste jag, igen, tacka för att jag har världens bästa läsare. Ni fattar mig. Tack för alla fina mail, för att ni svarar på de frågor jag har ibland och slänger ut på fejjan, för alla fina presenter ni skickar (som den här fina ringen som Linda gjort – jisses) och för att ni garvar åt mina Volvo-videos istället för att slå mig med öppen handflata i bakhuvudet och säga åt mig att gå och kamma mig.

Ni gör det roligt att vara jag. Fantastiskt roligt.

Nu – babybad!

18 kommentarer till “Att vara redo för värme.

  1. Ja herre gud, skulle det börja snöa här skulle jag ocksâ börja grâta 😉
    Nej men vi var pâ sol- och bad”semester” i pâskas och jag fick mersmak. Nu vill jag springa utan kläder pâ stranden.

    Hälsningar
    Yohanna

  2. Jag tänkte samma tanke om snön i går, stackars dem som har vitt på marken liksom.
    Vi spelade kub å tränade på å cykla.
    I morse vaknar jag till synen av en snötäckt studsmatta.
    Aprilvädret får en helt ny innebörd denna vår!

  3. Ja vi vaknade av sol, sen kom snön o hagel.. Förvisso la det sig inte på marken.. Men från att kunnat ligga ute på trädäcket till detta… Usch!

  4. Lite snö ligger kvar efter helgens snöstorm, men snart hoppas jag på vår. Surt sa räven men är det april i stockholm så är det.

  5. you will looooove your raybans …

    jamen nu får det faktiskt bli lite varmt alltså! brrr …
    ni i skåneland kan vara lyckliga ni.

  6. Alltså jag vet att du har fått mycket skit för alla dina länkar men jag är en av dom som gillar det och nu sitter jag och suckar över att jag inte vet var du har köpt dina RayBan…

    Det haglade här för en timme sen och då valde jag att dra filten över huvudet och sova en stund. Tokigt!

      1. Sant men du är ju mästarens mästare på att hitta bästa priset så därför är det alltid kul att se vart du handlar ifrån. 🙂
        Tack för länken.
        Kram

  7. Wihoooo vilka snygga brillor! 🙂 Du har en sån superskön blogg så du anar inte! Fortsätt med det du gör 🙂 Kram från mig 🙂

  8. Bästa solglasögonen! Tröttnar aldrig på mina!
    Här vaknade vi upp till strålande sol och jag skyndade mig att tvätta sängkläderna och hängde ut. 2 minuter senare snöar det:( Suck säger jag bara!!!
    Kram Lina

  9. Ja grät var nästan precis vad jag gjorde när jag tittade ut i helgen och såg snötyngda träd och två dec tjock blöt snö på marken. Vill ha vår, nuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
    Kram

  10. Ja den där jäkla snön, jag kan knappt fatta att jag frivilligt valt att flytta upp till Norrland igen efter några år i södra sverige..hur dum får man egentligen va?!? 😉
    Ringen var jätte fin och solglasögonen riktigt coola! Önskar att jag också passade i glasögon, har testat alla modeller men icke!!
    Tack för en skön, snygg och inspirerande blogg! Kram

  11. Hur har ni lyckats undkomma snön? Jag bor ju bara någon Km bort och här har det minsann snöat ( även om det inte varit i större mängder )

  12. Här snöar det för fullt, väntar på att den utlovade stormen ska komma också. Njut av värme och framförallt solen ni som kan!

  13. Igår var det vår – jag var överlycklig och full av energi. Idag har det snöat snöat snöat – jag har varit purken och introvert. Ge oss vår nu!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg