Att ha ordning och reda igen.

Sådärja.
Då var mannen hemma och kan lyfta bebis och jag kan istället bre ut mig själv på soffan som en sladdrig sparris och ropa jag döööööör och se lidande ut.

Ordningen återställd.

13 kommentarer till “Att ha ordning och reda igen.

  1. Har du ngn trappa eller ngt som du kan hänga/sträcka ut dig i..annars så kryp ner i ett varmt bad om ni har badkar..tycker mannen gott kan utbilda sig till kiropraktor vid sidan om för lär väl inte vara ditt sista ryggskott=)
    Min pappa fick ofta det och han gick som han satt i en stol..så han behövde bara glida in med ändan i en fåtölj så satt han redan liksom..tyvärr är han inte med oss sedan två år…
    Här i Hörby verkar vädret arta sig så du kanske kan takterass sola i din nya outfit=)
    krya kramar Birgitta

  2. Hoppas att det löser sig med ryggen, jag hade som mest ont i ryggen när jag gick i högstadiet och hade växtvärk. jag brukade ibland smyga ut på rasterna och lägga mig ¨på golvet i korridoren när det var som värst. I gymnasiet tränade jag endel och stärkte ryggen, hade jag inte ont alls.
    Men det skulle vara gött med massage, det gillar jag!

    Har du något speciellt fel på ryggen eftersom du får ont så ofta?

    kram!

    1. Ja jag har lite trasiga diskar så jag får lättare ryggskott plus att innehållet ”läcker ut” :/ Fast det är genetiskt, ligger i släkten 🙂

      Kram

      1. aj som fan.
        jobbigt det där när smärtan är olidlig… är fysiskt frisk förutom smärta i revbenen ibland men det har försvunnit det med.
        Så fysiskt är jag frisk just nu.
        Annars är jag inte heller problemfri, men vem är det…

        kram!

  3. Stabilitetsträning. Hitta en riktigt bra sjukgymnast (gärna med OMT-kompetens steg tre) och be om hjälp att hitta djup bålmuskulatur. Har man kontroll över musklerna glider inte diskarna alls lika mycket och man kan slippa en hel del av ryggskotten (om än inte alla).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg