Att fylla inspirationsmapparna.


Skor/H&M, Klocka Triwa/Creative Lounge, Örhängen/Gina Tricot, Nagellack deborah lippmann/TINTIN, klänning Jaclyn Dress/Provrummet, sjal H&M

Eftersom ryggskottet hindrar mig från att flänga runt med kameran sysselsätter jag mig med att göra inspirationscollage som det ovan istället och sätta in i mina olika mappar. Jag har moodboards och visionboards och justbecauseitsbeautiful-boards som jag återkommer till då och då för att hämta inspiration eller för att se om jag fortfarande är på rätt väg i ett inredningsprojekt eller för att lättare visualisera vad tusan det är jag egentligen vill. För mig är det en enorm hjälp, det där. I mycket.

Tack och lov är mannen hemma idag och har Vård Av Sladdrig Fru så att jag kan skippa bärandet och mest ligga i framstupa sidoläge och äta choklad. Och när man har ryggskott sover man heller inte särskilt mycket, så jag har mest spenderat natten med att ligga inkilad i mannens famn (jag älskar fortfarande det där, att ligga i famnen, och ligger stilla stilla trots att jag blir alldeles svettig i nacken och ena benet somnar) och fundera på vad jag ska stoppa i en snygg-låda och skicka till den här tjejen, på om en marockansk fontän är en lika bra idé i praktiken som i teorin och huruvida mitt ryggskott tänker ge med sig till helgen då jag planerat att fotografera med Tindy för en ny butik inne i stan och ta fancy businessbilder på Fröken Stök.

Så man är lite sliten idag. Men! Det vankas terrassträd.
Det räddar vilken dag som helst.

18 kommentarer till “Att fylla inspirationsmapparna.

  1. Åhhh hoppas din rygg blir bättre snart, kan inte säga att jag direkt vet hur det känns men ont är ju aldrig kul.
    Och se det från den ljusa sidan ”vård av sladdrig fru” när man inte är döende i en influensa eller så är ganska mysigt 😉

  2. Hoppas att din rygg blir bättre snart! Men terassträd, det är inte illa en fredag inte!

    Hoppas att du får en underbar sådan trots ryggskottet!

  3. Krya på ryggen, låter inte kul alls 🙁
    Bra idé med moodboards, de hjälper en mycket när man ibland kommer på villovägar. Tur att du har något att sysselsätta dig med när du är tvingad till stillhet, det verkar liksom inte vara riktigt din grej att ligga still någon längre stund.
    Kram Suz

  4. Alltid sån härlig och kul läsning på din blogg, (förutom att du har ryggskottet så klart!)
    snyggt kollage.

    Krya på dig vännen!
    Kram/Sofia

  5. Skönt att du får lite avlastning. Skulle jag också behöva lite oftare. Är hemma med min lilla dunderklump (7,5 mån och väger redan över 10 kg) och har värk i axlar/nacke/huvud. Hoppas lilleman börjar krypa snart så han kanske inte behöver bäras lika mycket *önsketänkande* Ja jag vet att det bli mer jagande då 😉
    Hoppas träden piggar upp dig när de kommer och att ni får en härlig helg trots ryggskott. Kram 🙂

  6. inte kul med ryggskott! men bättre än nackskott…=)
    hoppas du blir bra snart och kan upp och dansa fuldans, leka med silkesapan och krypa med kameran…
    kram

  7. Åh jag håller på med samma sak, alltså moodboards inte ryggskott, men vet inte hu jag ska organisera ihop det utan att sitta med plakat och anteckningsböcker runt om i hels huset :p.

    Gör du dina i datorn och sparar dem i mappar? Det är ju supersmart!
    Nått tips på bra program för kollage föresten – du verkar fått till det bra där uppe 🙂

  8. Wiiiiheee!
    Jag är nervös som attans. Men det ska bli fantastiskt roligt också.
    Risken finns att jag kommer med en hel resväska med kläder och krimskrams, för att jag inte vet vad jag ska ha på mig. Några kollegor tyckte att jag skulle springa naken med en flagga över åkern, med det kändes inte helt rätt. Känns som om företaget kanske får ”fel” kunder då.

    Krya på ryggen och njut av träden och fredagen!
    Kram
    C

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg