Att inte vara så lattjolajbans.

Jamen, hur kul är jag idag liksom? Inte mycket. Jag har lite svårt att hasa runt och fotografera, jag försöker mest klura ut en massa fiffiga sätt att bära en baby på när man har ett litet ryggskott som imponerande snabbt har utvecklats till ett ”älskling-du-får-gärna-komma-hem-snart-så-jag-kan-knapra-piller”-ryggskott. Den bästa lösningen hittills verkar vara att hålla honom som ett flygplan under ena armen, fast vid höften liksom. Då garvar han så han lämnar dregelspår efter sig och jag kan hjälpligt kasa framåt i mannens hala fårskinnstofflor. Alla nöjda. Dessutom överskattade jag leveransen av en shitload av träd lite – de kommer tydligen imorgon. Det är bra! Då kanske jag är rörligare.

Och så surfar jag terrassprylar såklart. Ni känner mig vid det här laget, jag tenderar att bli aningen manisk när jag är uppe i nåt. Just nu funderar jag på om en marockansk fontän inte vore vansinnigt fräsigt att ha där uppe. Scout Valiant svarar mest på mailen med ”Fontän alltså?” vilket är hans sätt att uttrycka en viss tveksamhet.

Nåja. Snart är jag rörlig igen.

15 kommentarer till “Att inte vara så lattjolajbans.

  1. Uschåfy! Jag har förvisso inte haft ryggskott, men foglossning from hell hade jag för ett år sedan, det är kanske jämförbart? Oavsett så lider jag med dig. Kram!

  2. *s* känner igen den där. Jag köpte en kattvattenfontän…det va ungefär samma reaktion på mailen, en kattvatten f o n t ä n ? Ja, vatten som rinner och renas samtidigt, sa jag glatt. Men han gillar läget, den låter knappt ngt 😉 å katterna dricker massor med vatten nu. Framförallt den ena, som inte ville drick i vattenskålen, för den andra just vart där.
    Kramar

  3. Här kommer tipsen från ryggskottstvillingen:
    1. Vicka på rumpan ofta. Skapar gött med cirkulation i aktuell kroppsregion. Om du gör det i trosor – helst string – kan eventuellt den bättre hälften också uppskatta motionsinitiativet.

    2. Ligg ner på rygg på golvet. Sträck ut benen, tryck ut hälarna växelvis. En och en. Inte sexigt. Gör i ensamhet med bebis på magen. Andas långa djupa andetag. Blås ut luften så hårstråna på bebishuvudet flyger.

    3. Dra upp knäna på magen. Håll om benen. Bebis ligger storögt bredvid och undrar vad sjutton hon håller på med, mamman. Gunga lite från sida till sida, massera liksom ner ryggslutet i golvet. Det kan knaka lite i höfterna, men det är bra för då släpper liksom lite spänningar i höftpartiet. Även vissa andra delar av kroppen kan släppa sig, så håll man och andra vuxna på avstånd. Bebisar är vana vid sina egna odörer och berörs inte märkvärt…

    4. När du känner dig lite mjukare – tippa över knäna åt ena hållet. Skulderbladen ligger kvar i golvet. Byt sida. Helt ofarlig övning ur doftperspektiv.

    Så. Hoppas du fick lite hjälp. Om du nu kunde hjälpa mig med hur man stoppar en annalkande magsjuka vore jag glad…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg