Att försöka visa bänken.


Randiga och lila kuddar Nyblom Kollén/Livingroom Helsingborg, mönstrad kudde Hagab, terrakottakruka lastgammal

Tills vi har hittat ett bra tygalternativ till det vedervärdiga cirkus-vindskyddet på terrassen får ni försöka visualisera bort det. Okej? Det måste sitta där tills ett annat kommit upp annars blåser man typ bort där uppe och det är lite bökigt. Så. Visualisera bort det. Det är snart utbytt till något mycket vackrare.

Men här är iallafall bänken, och jag hoppas att ni kan se lite mer hur den är byggd. Inga konstigheter egentligen, bara tre tvärslåer under själva sittdelen, två par ben med tvärslåer emellan och sen en lång i mitten. Gick snabbt och enkelt att snickra ihop av gamla brädor och är stadig som tusan, och det bästa med hemmabygge är ju att man kan få precis de måtten man själv vill ha.

Nu ska jag försöka hitta en ställning som är okej för plantering av balkonglådor.

(Det där vindskyddet alltså. Fi fan).

13 kommentarer till “Att försöka visa bänken.

  1. *asg* jag visualiserar bort 😉
    Tyckte det va en ”härlig” blandning allt 😉
    Blir nog jättefint, bänken är jättevacker 🙂 va skönt att kunna snickra ihop sådär bara 🙂
    Kramar Åsa

  2. Har du funderat på glas, tex ”mjölglas” eller dylikt istället för tyg? Blir väl lite dyrare, men så slipper man fladdrande textil.. !

    Go’ helg

    1. Alltså mjölkglas… inte mjöl… sånt där immigt glas…som släpper igenom ljus

      Dags för helg tror ja’

      k

  3. Hahaha, vad har du för issues med cirkus? En elefant å en clownnäsa ba så har ni balletemat klart. Eller byt ut det för all del och kör med marockanskt. Jag personligen hade stöttat bägge förslagen. Helhjärtat.

  4. Så fin bänken är, vill ha jag med:)Kanske kan få maken att snickra ihop en, har ju byggt oss ett matbord så…. Är så spänd på hur det ska bli på eran terass, behöver inspiration till våran altan som jag verkligen inte alls är nöjd med.

    Kram Kristina

  5. vi gjorde en kovändning när det kom till dyra segeldukar och annat och körde på vaxduk från stoff og stil. vår balkong ser bra mycket snyggare ut än alla andras 😉
    ett annat tips är att köra på plasttak, sådant man har över terasser. man kan såga till och borra upp, är dessutom lätt att rengöra. hoppas ni hittar något som funkar! kram

  6. Designers Guild har jättesnygga ”utetyger”, kollektionen Tiana outdoor, som tål både vatten och sol.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg