Att åka på förberedelse.

Idag ska det fotograferas! Så jag hasar runt här hemma och gör mig redo för att åka in till stan och hämta Tindy och åka till den butik som gett uppdraget och samla ihop allting vi behöver. Jag har en tanke om vad det är jag vill göra men jag vet inte hundra förrän jag har fått se plaggen – det är liksom då det händer inne i hjärnan – och jag är lite som ett barn innan julafton.

Så nu är jag nog borta i några timmar. Det ska plockas och ätas lunch och tittas på plagg och samlas ihop och åkas till nåt vackert ställe och fotograferas, och med tanke på att Tindy är modell kommer det sannerligen bli en hel del gapskratt oss emellan också.

Så ta hand om er så länge. Ses i eftermiddag, förhoppningsvis med vackra bilder.

11 kommentarer till “Att åka på förberedelse.

  1. Lâter som en toppenlördag. Ha det sâ trevligt.
    Här vet jag inte riktigt vad vi ska göra.Jag hasar omkring i morgonrock och kliar mig i hâret, grubblandes pâ vad jag ska göra med min lördag 😉

    Hälsningar
    Yohanna

  2. Du har alltid så fina foton!
    Men har din pojke sådär blåa ögon ”på riktigt”? Eller är det redigerat och photoshoppat? Skulle vara skoj att se oredigerade bilder emellanåt. Ibland känns det som de flesta bloggare photshoppar sönder fotgrafierna.

    1. Jag ändrar aldrig färgen på hans ögon när jag redigerar, de är såhär blå om ljuset faller rätt. Alldeles för fina för att göra något med <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg