Att ha haft en ljuvlig eftermiddag.

Vilken härlig eftermiddag det har varit! Vi startade i butiken (Principessa of Sweden) med att försöka hitta de plagg som skulle vara med på fotograferingen. Jag blev aningen distraherad och lät Tindy göra det mesta av jobbet medan jag stod och strök med fingrarna över dinglande örhängen och sa ååååå och provade Jackie Kennedy-glasögon och fnittrade åt mig själv som ett litet barn.

Efter att Tindy plockat ihop allt fick jag motvilligt slita mig från godsakerna. (Jag har inte bara utvecklat en fablesse för stripper shoes i mitt medelålderskrisande utan tydligen även en stark kärlek för tingeltangelörhängen och annat som jag säger åh! roligt! om i en enda inandning och sen beundrande håller upp framför mig som värsta Smeagol).

Man ska aldrig arbeta på tom mage, såklart, så vi startade med lunch på Waynes. En mycket nyttig sådan bestående av kladdkaka och smulpaj. Väldigt bra för själens fågel och en bra start på en fotosession – bara sockerkicken räckte till ett halvt kamerabatteri fotografier. Rekommenderas.

Sen var det fotografering och Tindy blev uppraggad av en pundare och bilderna blev förhoppningsvis riktigt tjusiga – ni ska få se dom sen när jag arbetat igenom dom. Och ja, jag råkade få mig mig ett par tingeltangel hem – jag kunde bara inte förmå mig att släppa dom där inne i butiken (jag höll i dom krampaktigt som om min ungdom satt fast i dom) och 99 spänn liksom (jaaa, nittionio kronor!!! alla örhängena kostade 99 kr, jag vill ha påfåglarna också, och skorna! ni ska se skorna!) då kändes det okej.

Och tjahapp, det var den eftermiddagen. Nu väntar tonvis med kort på att redigeras.

10 kommentarer till “Att ha haft en ljuvlig eftermiddag.

  1. Ja de var tjusiga och jag vet precis vad du talar om. Har köpt tonvis med tingeltangel-örhängen pâ sista tiden. Dock har jag aldrig kommit till skott att använda dem än. Utom en gâng. Men dâ tinglades och tanglades det sâ i öronen sâ jag inte hörde nâgot av vad de andra sa. Och sedan har de fâtt stanna hemma 😉
    Men tjusigt.

    Ser fram emot kanon-bilder som vanligt…och skorna förstâss 😉

    Hälsningar
    Yohanna

  2. Lägg av. 99 spänn. Du skämtar. Jag vill ha dem. Har de nätbutik, websida? Very lovely. Jag tror på att ha lite tingeltangel eller annat som distraherar och stjäl blickarna från det där som man kanske vill skyla lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg