Att ha grönska.Här har trädet på gården slagit ut såg jag nyss; nästan fullt. Måste skett bara över en natt. Bladen är fortfarande spröda och slokande, javisst, men det har slagit ut och skapat en efterlängtad himmel av grönt att gå under när man kommit hem från nåt av dagens äventyr och mest bara vill ta det lugnt. Och tulpanerna har kommit upp i ojämna rader nedanför fönstret och står slutna som arga barnmunnar som bestämt sig för att inte äta.

Våren är här nu, hörni. På riktigt.

19 kommentarer till “Att ha grönska.

 1. ”..slutna som arga barnmunnar som bestämt sig för att inte äta”……. Du är en ordkonstnär Emma, en ”Ranelid-in-the-making”. Jag hade inte ens behövt se bilden för att förstå din beskrivning. Ohhh, vad du är bra!!

 2. Jag tänkte detsamma idag när jag strosade genom stan, träden är ju gröna nu och snart står syrénen i blom och då blir jag lycklig.

  Kram

 3. Bestämt! Jag flyttar till dig! Här är typ ingenting grönt. Mest grått och reeegn. Men efter regn kommer solsken och med solsken kommer grönska!! Kram!!

 4. Åh, vi har inte fått grönt tak än, men vi får nog musöron på björkarna allra senast i slutet av veckan. Violerna är som tokiga dock, vi har mer violmatta än gräsmatta på vissa ställen 🙂

 5. Vilken fin färg på dina tulpaner! Själv planterade jag massor av vita i höstas och nu kom de upp- gula!? Gult är inte min färg..jaja..I-landsproblem…
  Kram!

 6. Ja, Skåne har kommit lite längre, såg det när jag var där i helgen. Det är så underbart med våren, vi har en härlig tid framför oss :).

  Kram Ester

 7. Fint med tulpaner. Och visst är det fint med grönska. Absolut. Men jag hatar trädgårds arbete. Gräs och blommor i enkla lådor. Thats it för mig. Ja är inte den person som går ut för att se hur det ”växter” i trädården. Never. Nej nej.
  Snygg blå klänning förresten.
  Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg