Att ha en förkyld en hemma.


Silkesapan vaknade upp förkyld i morse, stackaren, och sitter nu med ugglan i näven och låter som en mops i högsommarvärme. Själv sitter jag bredvid på golvet och surfletar terrassprylar och dricker té och funderar på om det räcker med att dra på dig ett par jeans och ta en kappa på sig när man ska till ICA eller om man faktiskt borde ta och kamma sig också. Av respekt för allmänheten, liksom. Å andra sidan är det ett litet lokalt ICA där jag tror att en hel del kunder inte kammar sig innan klockan 10 på mornarna i vilket fall.

Men Silkesapan behöver fler av de där snordyra barnmatsgrunkorna som kommer i påse och som han kan hålla själv och som är det enda som accepteras när det vankas riktig mat nu (han har utvecklat en oroväckande dyr smak, min son) och hans mamma behöver choklad.

Så. Bara att kamma sig, alltså.

23 kommentarer till “Att ha en förkyld en hemma.

 1. Äsch, jag har handlat på hemköp iförd för korta, polarn och pyretrandiga mjukisbyxor i rött en gång. Så du kan gott traska dit i långkalsongerna ;P

 2. Hoppas han reder sej snabbt! Här vakna min lilla oxå förkyld imorse, men han förvarna nog om detta inatt! Men på tal om mopsar, så har vi en hemma:)! Så det är två nu med grymtningar;)! Men dom e så bästisar:)! Springer/kryper efter samma leksaker;)! Trevlig heeelg:)! Kram!

  1. Nej de där Ellas Kitchen – barnmat på påse liksom som de kan dricka själv ur. Värmer dom i vattenbad och sen sitter han med den i näven och äter själv och är helnöjd.

   1. Wow! Det har nog inte kommit till vår by än! Inte ens sköljmedel som luktar gott har dom. (till tvätten , inte för att ge barnet).
    Ska hålla utkik när jag kommer in till stora staden! 🙂
    Men min lilla är inte så kräsen än, råkade ta grötpulver istället för välling för ett tag sen. Det var ok för henne även om hon fick kämpa lite med hallonen kornen igenom sugnappen. Fattade inte varför välling skopan låg i grötburken….sen slog det mig.
    Kanske tur att jag har sköljmedlet i ett annat ändå…

    Kramis

 3. Här i Båstad kan man vid den här tiden på året (fast inte så länge till) gå ut precis som man är (med kläder dock), ingen bryr sig.
  Om någon månad blir det dock annat ljud i källan, å blir det high fashion minsann 😉

  Hoppas han kryar på sig snabbt, trist att vara sjuk.

  Ps Jag undrar om det är jag som missat Volvofilmen, eller blev den inte av? Ds

  Kram Mrs G

 4. Ser att VR har dragit igång Blog Awards, och jag var inte sen att nominera dig till årets guldpenna. Jag vet ingen som skriver så medryckande och härligt som du! Lycka till!

 5. Hihi, är det inte därför man bor på ”vischan”, för att slippa kamma sig innan man går till affären? =) Själv är jag lika förkyld som din lille knatte och körde rena zombie-looken på byns apotek igår. De höjde inte ens på ögonbrynen; tänkte nog mest att det var ännu ett byoriginal som kom klampandes.
  Krya på dig, lilleman!
  /Anna-Karin

 6. Mössa Emma det hjälper ju mot det mesta. Eller du har ju hatt. Hatt kan man ha på ICA om man heter Emma!!!

  Sen tror ju jag att cravingen efter choklad är orsaken till turen. Skäms där att skylla på Leo 😉

 7. Men?!? Det är ju vid de där motståndiga ICA-tillfällena när man inte pallar kamma håret man ska dänga på sig sina maffigaste smycken, ju?!? För då är det ingen, INGEN som ser ens hår. Promise.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg