Att planera en fotografering.

Iförd det nyaste bidraget i skrevhängarsamlingen skrotar jag runt här hemma och förbereder mig inför helgens fotograferingssession med Principessa. Jag ska plåta smycken (tingeltangel, oh yes), både produktbilder och på modell, och det är alltid lite pirrigt när man ska ge sig på ett nytt uppdrag. Produktbilderna håller jag på med för fullt här hemma redan men stämningsbilderna gör vi ute nånstans, där det är vackert och mjukt och pastellromantiskt. Helst av allt bland körsbärsträd och magnolia och skirblå himmel.


byxor Marlyn/Fuga Denim, tröja Spira/gåva från Tindy, örhängen/Principessa
Och byxorna ja. Jag vet. De är ju säkert en caprimodell till för såna där långa personer som inte äter så mycket. Men det skiter jag i, såklart. Rullar upp dom lite bara och låtsas att de är normallånga och så går det finfint ändå. Man kan ju kanske rulla dom lite snyggare men det kan ju vem som helst se; de hade mitt namn på sig – caprimodell eller inte. Det här är helt klart mitt modeår! Hängiga skrev och tingeltangel och skräddat femtiotal precis överallt. Älskar’t.

Men nu har jag en hel påse tingeltangel på vardagsrumsbordet och ett laddat kamerabatteri, så det är väl dags att sätta fart.

Tjopp, tjopp. Eller vad man nu säger.

29 kommentarer till “Att planera en fotografering.

 1. Hej Emma
  Tycker att du ha rprecis perfekt kropp till allt du tar på dig. Och det är utan att fjäska! Jag är 175 lång och väger 59 kilo…..modellkropp säger många men ändå är alltid byxor korta om de ska sitta snyggt upptill.

  Det var en annan sak..jag hittade mitt drömboende precis..och jag tror att det kan vara ditt också..Kolla Länken föhttp://www.blocket.se/trelleborg/Kyrkokopinge_26_40043975.htm?ca=11r

  Kram Angelica

   1. Jooo jag vet 🙁 Men du har en läkarman och ett bra jobb…En annan är ensam mamma :/ Så fantastiskt fint! Och stort så du kan ha din egen studio och lilla gårdsbutik med inredning och kläder 🙂

 2. Gissa vem som ska gå och köpa sig en fredagspresent idag på Principessa!?! Har ju trots allt kämpat mig igenom ännu en arbetsvecka 😉

 3. Jättesnygga byxor!!!!!!! Men hur är de i storlek? Jag har nyligt köpt ett par mosmosh(m knapparna diagonalt framtill,då kanske du vet vilka)i liknande modell och fick gå ner 2 storlekar. Lycka till med dina underbara foton,blir spännande att se. Kram

  1. Dessa var små i storleken tycker jag, skulle nog kunna ha en storlek större. Mos moshen är mycket rymligare, har ett par såna också.
   Kram

 4. Hej hopp!
  Sitter här i tystnaden..mannen är på hemvärnsövning i Ravlunda till sö..lillan på dagis till 14..de stora i skolan..
  Superroligt med örhängen…kan inte få nog..dock gillar jag mest i silver..
  Här i Hörby knoppas det också o syrenen har redan stora knoppar=) Dock är det halvmolnigt men ganska varmt…grabben ska på skoldisco ikväll..så jag o lillan o mellan ska va själva..får se om det blir Let´s dance..tycker David Hallenius börjar bli tråkig o tråkig jury…
  Vad ska du mer hitta på i helgen?
  Om lilleman blir sämre är han så stor så du kan ge supp panodil och höja huvudändan på sängen är bra när de är förkylda..de fattar liksom inte varför det är stopp i näsan…
  Ha det gött=)
  kram Birgitta

 5. Du är så grymt snyggt klädd jämt.
  Har du tid får du gärna kolla in och ge mig råd, för jag har helt glömt hur man klär sig under den här föräldraledigheten. Pinsamt men sant…
  Kramen

  1. Tack söt… men du… insåg precis att jag inte kan ta bort kommentaren här, och då känns det ju en aning löjligt haha… Folk hittade ju till mig igår, så nu lär ni känna mig på riktigt. Fattig och utan stil 😉
   Hur gick det här till? *skratt*

    1. Jag skulle nog rekommendera en storlek större än du har i vanliga jeans. Tror tyvärr inte de finns i Malmö :/

     1. Min vanliga, 27 🙂 Men skulle kunna ta en storlek större för att få dom ännu mer hängiga på höfterna.

 6. Hej!
  Jag har en liten undran till dig. Skulle du kunna tänka dig att lägga ut foton före och efter redigering? Tycker du är så himla duktig på att fota och redigera och snyggifiera, så det hade varit jättekul att se några exempel på oredigerade bilder också. Tack på förhand!
  Helena

  1. Det kan jag absolut göra! Den här typen av bilder är ju väldigt redigerade, ska kanske ta nån sån.

 7. Älskar ljuset i bilderna!! Men det är väl redigerade, eller hur? Nyfiken på hur såklart 😛

  Fantastiska iaf!!

  Trevlig helg!

 8. Men OMG va fiiina örhänge! Vet du vad de är för pris på dom? Och byxorna är jättefina på dig!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg