Att ha en molntung lördag.

Det är grått ute idag, jag kan räkna till minst sju nyanser, och regnet hänger tungt och jag sitter inne i raggsockor och värmer händerna mot en stor kopp Kusmi och muttrar halvsurt och drömmer om sol och lyssnar på TV:n som pratar om Björn Borg.

Idag ska jag försöka hitta två trädgårdsstolar till terrassen, fotografera Fröken Stök inne i stan, hänga upp någon balkonglåda, kväva impulsen att tatuera mig (ja jag har fortfarande kris) och äta väldigt mycket glass. Det känns som en fin plan. Och så ska jag försöka glömma att jag någonsin sett den här:

En Valeriekappa. Jag dör.

17 kommentarer till “Att ha en molntung lördag.

 1. Jag tänkte rädda dagen genom att köpa lite doftljus och lite lavendel till krukorna på altanen. Här är inte fullt lika grått, kan nog bara räkna till tre nyanser. 😉
  Ha en fin lördag.
  Kram

 2. Här vaknar vi upp med strålande sol och värme för en gångs skull 😀
  Önskar dig en fin fin helg trots gråmulet och dropparna på väg…

  Åååå kappan är to die for….

 3. Du är så härlig!
  Sitter också och värmer händerna kring en kopp Kusmi men måste strax bege mig iväg till jobb. Efter det tänkte även jag fixa lite på balkongen. 🙂

  1. Neeeej säg inte så! Den skulle sitta JÄTTEFULT på mig! Jättefult. Men skönt att ni har sol!
   Kram

 4. Ha en underbar lördag!
  Min dotter Ida kom till mig idag med planer på en tatuering! Hon hade drömt inatt om att hon låtit tatuera in Harry Potter på armen!;) Hon är åtta år!
  Kram Jenny

 5. Hej 🙂
  Måste bara säga att du har en underbar blogg som ofta får mig att skratta gott!!
  Jag har en liten kille i din sons ålder som blev blixtförälskad i silkesapans body
  Med ugglan på 🙂
  Vågar man fråga var den kommer ifrån?
  /Linda

 6. Alltså VEM hade i sin vildaste fantasi trott att Creative Lounge ligger här i Umeå av alla ställen. Var in där idag och bara njöt. Trots regnet ute så ler jag som en sol efter mitt nya byxinköp. 🙂

 7. Vi måste ha fått er sol, för idag är det terassväder här norr om huvudstaden. Solen skiner och jag har hunnit flytta två tujor och en blåsippstuva och fyllt en halv hink med maskrosor från gräsmattan. Ljuvligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg