Att älska rean.

Efter att jag varit på ILVA och letat trädgårdsstolar (de har 25% på utemöbler nu ju) passerade jag Vindåkra på vägen hem och var såklart tvungen att svänga in. Jag älskar Vindåkra-reorna! 50-70% på allt. Fantastiskt. Jag hittade en vrålsnygg bikini till Turkietresan för 200 spänn, en klänning och ett DAY-linne. Hubba hubba.

Och nu blir det fotografering på Espresso House med Fröken Stök, sen ska jag hem och skruva trädgårdsmöbler och svära över regnet.
Bästa lördagen.

15 kommentarer till “Att älska rean.

 1. Lyllos er som har så nära till ILVA! Dom har såå mycket fint. Ett besök dit låg alltid högt upp på listan vid Danmarksbesöken 🙂

  Kan bli alldeles till mig om jag lyckas hitta något riktigt snyggt på rea! hubbahubba 😀

  Kram Tess

 2. Du är så grym på att fynda Emma!!!!

  Jag går här och hoppas lite på att du ska tröttna på det blå hunky dory linnet med långa snören runt halsen! OCH om du gör det så vill jag gärna köpa det av dig! Ha en fin helg fina du!

 3. Också köpt bikini idag, två stycken väldigt fina.
  Ingen rea dock, man kan inte få allt…hoppas att jag får stor användning av dem snart på vår lite hemliga resa och kanske senare i sommar om vi kommer iväg till Bali.

  Kram Mrs G

 4. Hmm, jag har svårt att se dina bilder idag. Både i detta inlägget (där jag inte ser någon) och i det senaste inlägget där jag ser två av tre.

  Är det bara jag? Vill ju också se bikini.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg